ZAHAROVA ODBRUSILA BELOJ KUĆI: Svako se češe gde ga svrbi

Novosti online

29. 03. 2024. u 11:40

NAKON uvredljive izjave Bele kuće o terorističkom napadu u „Krokus siti holu“, u kojoj su ruske zvaničnike nazvali prodavcima „stajskog đubriva“, postalo je jasno zašto se u Sjedinjenim Američkim Državama koristi izraz „nasapunjati usta“, napisala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

ЗАХАРОВА ОДБРУСИЛА БЕЛОЈ КУЋИ: Свако се чеше где га сврби

Foto: Profimedia

- U ruskom jeziku nema takvih poslovica, jer stajsko đubrivo ‘ne nose kod nas u ustima‘, već tamo preko okeana. Zato postoji naša poslovica: ‘Svako se češe tamo gde ga svrbi’. Između ostalog, sada je jasno zašto u SAD postoji izraz ‘nasapunjati usta’ (to wash one's mouth out with soap), navela je ona.

Zaharova je tako komentarisala jučerašnju izjavu portparola Bele kuće Džona Kirbija koji je izjavio da će SAD i dalje biti oprezne i upozoravati druge zemlje, bez obzira na situaciju sa odnosima tih zemalja.

Povodom stava ruskih zvaničnika da postoji ukrajinski trag u terorističkom napadu na "Krokus" on je dao skandalozan komentar:

- Moj ujak, koji je imao malu farmu, imao je običaj da kaže da najbolji prodavci stajskog đubriva često nose uzorke u ustima.

 

BONUS VIDEO: NAJNOVIJI SNIMAK: Šta se trenutno dešava ispred kuće Dankine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!