PUTIN O TERORISTIČKOM NAPADU: Rusija zna ko ga je izveo, sada je interesuje ko je nalogodavac (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

25. 03. 2024. u 19:18

ZNAMO da je teroristički napad u koncertnoj dvorani Krokus izveden rukama radikalnih islamista, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin.

ПУТИН О ТЕРОРИСТИЧКОМ НАПАДУ: Русија зна ко га је извео, сада је интересује ко је налогодавац (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

-Pre svega hoću još jednom da izrazim duboko saučešće porodicama i prijateljima poginulih u krvavom varvarskom terorističkom napadu 22. marta i da poželim brz oporavak ranjenima. Zahvaljujem svima koji su u najtežim uslovima spasavali ljude i pomagali povređenima, rekao je Putin na sastanku o merama koje treba da se preduzmu nakon terorističkog napada.

-Znamo da je zločin počinjen rukama radikalnih islamista, protiv čije ideologije se i sam islamski svet borio vekovima, dodao je ruski predsednik.

Kako je istakao, sada treba da se otkrije nalogodavac napada.

-Oni koji su planirali taj teroristički napad nadali su se da će posejati paniku i razdor u našem društvu, ali su naišli na jedinstvo i odlučnost da se suprotstavimo tom zlu, rekao je ruski lider.

Po njegovim rečima, rusko društvo je u ovo teško vreme pokazalo primer prave solidarnosti, ujedinjenosti, međusobne podrške.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)