ŠOK OBRT UBISTVA KOJE JE POTRESLO GRČKU: Sumnjalo se da ga je ljubavnica izbola na smrt, ovo je prava istina

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 01. 2024. u 09:55

SAKIS N. (43), koji je brutalno ubijen juče ujutru na ulici u Halkidi naočigled supruge, nije stradao od ruke ljubavnice, kako se prvobitno mislilo.

ШОК ОБРТ УБИСТВА КОЈЕ ЈЕ ПОТРЕСЛО ГРЧКУ: Сумњало се да га је љубавница избола на смрт, ово је права истина

Foto: EPA

Njega je izbola žena (38), koja ga je čekala u zasedi kraj njegovog automobila, ali Sakis sa ubicom nije bio u vezi, već je u pitanju žena njegovog jako dobro druga, pišu grčki mediji.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 8 sati ujutru, kada je Sakis krenuo na posao. Njega su kamere snimile kako izlazi iz zgrade gde živi sa suprugom, a kod automobila ga je sačekala poznanica i zarila dva puta nož u njega, kada je pokušao da uđe u automobil. Nesrećni Sakis je pokušao da umakne, nakon čega mu je ubica zadala još dva uboda nožem u leđa.

Njegovo beživotno telo pronađeno je kraj vozila, sa zarivenim nožem kraj lopatice, a navodno je kraj vozila pronađen još jedan krvavi nož.

Iako su mediji prvo pisali da je Sakis sa ubicom bio u vezi, ispostavilo se da je u pitanju supruga njegovog druga iz detinjstva, koja je Sakisa godinama proganjala.

Supruga ubijenog negira da je njen suprug imao ljubavnicu, te ističe da i ona poznaje osumnjičenu za ubistvo i navodi da je to žena Sakisovog jako dobrog druga iz detinjstva, sa kojim je odrastao i do nedavno se baš dobro družio.

Tu priču potvrdio je i advokat, koji ističe da je Sakis pre nekoliko godina tražio da se odrede mere zabrane prilaske toj ženi, jer ga je proganjala. Prema nezvaničnim informacijama, ona je htela da ostavi muža (Sakisovog druga) i da bude sa Sakisom, što je ovaj odbijao.

- Znala sam da mi proganja supruga, ali nikad nisam pomislila da bi ga ubila - navodno je rekla Sakisova žena.

Advokat ističe da je osumnjičena za ubistvo počela da proganja Sakisa 2021. godine.

- Od kraja 2021, početka 2022. Sakis je došao u moju kancelariju, što je znala i njegova supruga, kao i muž te žene i tražio je da joj se odredi zabrana prilaska jer ga je uznemiravala. Ipak, nisu podneti zahtevi za uvođenje mera, jer je njen suprug reagovao i mislili smo da se stvar nekako rešila - priča advokat ubijenog.

On je istakao da su Sakis i muž osumnjičene iz istog sela i da su odrasli zajedno i da su bili najbolji prijatelji čitav život.

- Od te priče o uvođenju mera do danas nije bilo nekih ozbiljnijih napada na Sakisa, pa smo mislil da je čitava stvar prošla. Možda ga je uznemiravala, a da mi to nismo znali... Videćemo šta će istraga pokazati i veštačenje telefona - rekao je advokat.

On je potvrdio da je Sakisova supruga nažalost gledala sa terase njegovo ubistvo.

- Ubica ga je čekao ispred kuće, to je bilo planirano ubistvo. Zarila mu je nož u leđa i pratila ga je sve dok ga nije dokrajčila... Znam da su njenog muža pozvali da svedoči... - rekao je on.

Osumnjičena za ubistvo danas bi trebalo da bude saslušana. Navodno je od juče ujutru u stanju rastrojstva.

Inače u pitanju je majka dvoje dece, a prema nezvaničnim informacijama, poslednja tri meseca posećivala je psihijatra.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!