VAŠINGTON PREGOVARA, ISTOVREMENO IGRA DRUGU IGRU: Vojni ekspert otkrio kako Rusija mora da pregovara sa SAD

Novosti online

29. 12. 2022. u 19:13

RUSIJA mora da ima na umu nepouzdanost Sjedinjenih Američkih Država, smatra vojni ekspert Aleksej Leonkov.

ВАШИНГТОН ПРЕГОВАРА, ИСТОВРЕМЕНО ИГРА ДРУГУ ИГРУ: Војни експерт открио како Русија мора да преговара са САД

Foto: Printscreen

Ekspert je primetio da Vašington postupa po sopstvenom nahođenju u svim sporazumima. Osim toga, Amerikanci uvek pokušavaju da diktiraju svoje uslove. Leonkov je uveren da pregovore sa Sjedinjenim Državama treba voditi samo sa pozicije sile.

Istovremeno, Vašington može da vodi nekoliko procesa.

- Poenta je u tome da oni pregovaraju sa vama - a paralelno igraju drugu igru. Na primer, oni mogu da pregovaraju o globalnoj bezbednosti i da vode hibridni rat protiv vas. Čim potpišete sporazum, kao Janukovič, odmah će se desiti Majdan - rekao je Leonkov, prenosi FAN.

Vojni ekspert je dodao da u ovom slučaju SAD neće poštovati nikakva pravila i propise. Iz tog razloga, Rusija treba da rešava zadatke specijalne operacije, kao i da vodi razgovor sa Vašingtonom sa pozicije sile.

Prema Leonkovu, samo tamo Rusija može izbeći prevaru.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKI MANEVRI: Ruski i kineski vojni brodovi u Istočnom Kineskom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!