POGINULE DVE OSOBE, MEĐU POVREĐENIMA I DETE (2): Teška saobraćajna nesreća, automobil od siline udara završio na krovu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

24. 03. 2024. u 13:34

TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se u subotu kasno popodne na Jadranskoj magistrali u Kaštel Sućurcu u Dalmaciji u kojoj su učestvovali automobil i motorcikl. Oba vozača motornih vozila su poginula.

ПОГИНУЛЕ ДВЕ ОСОБЕ, МЕЂУ ПОВРЕЂЕНИМА И ДЕТЕ (2): Тешка саобраћајна несрећа, аутомобил од силине удара завршио на крову

Foto AP

U pitanju su 29-godišnji vozač motocikla i 32-godišnja žena koja je upravljala automobilom. Sa njom je u kolima bilo dete od nepune tri godine. Dečak je zadržan u bolnici gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Stravičnoj nesreći svedočili su mještani Kaštel Sućurca koji su odmah priskočili u pomoć i uspeli da izvuku dete iz automobila koji se zapalio.

Na licu mesta izvršen je uviđaj koji je uz asistenciju policijskih službenika vodio zamenik ODO Split, a prema prvim informacijama, motociklista je prošao kroz crveno svetlo i zabio se u automobil u kojem su se nalazila majka i dete.

Žena je preminula na licu mesta, kao i motociklista koji je odleteo 50 metara dalje.

Sila motora koji je udario u automobil bila je toliko jaka da se prevrnuo na krov.

- Scena koju sam zatekao minut posle nesreće je bila zaista zastrašujuća. Užas u svakom smislu te reči. Auto se prevrnuo na krov, gusti oblaci crnog dima, vrištali ljudi koji su odmah pritekli u pomoć. Bilo je nemoguće gledati zbog tuge - rekao je svedok nesreće za Slobodnu Dalmaciju.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA MESTU ZLOČINA: Pronađeno beživotno telo žene u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!