DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MAJ: Lavu kreativan posao donosi uspeh, Škorpija da se kloni rasprave, Jarca očekuje zanimljiv susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

10. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Raku donosi za subotu 11. maj, šta vas očenjkuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 11. МАЈ: Лаву креативан посао доноси успех, Шкорпија да се клони расправе, Јарца очекује занимљив сусрет

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sekstil Meseca i Urana predveče donosi povoljne vesti o poslovnom dogovora sa Rakom. Pozicija Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, nagoveštava prijatne trenutke sa voljenom osobom. Rasprava sa Blizancem. Osetljiv želudac.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec pravi kvadrat sa Marsom, donoseći vam svađe sa partnerom i ljubomorne scene. Sekstil sa asteroidom Amor u vašem znaku, nagoveštava romantičan susret sa Rakom. Dobici preko nekretnina, organske popljoprivrede, mode, dizajna.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sekstil Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donosi vam sjajan dogovor sa Ovnom. Zbog pozicije Neptuna, planete ljubavnog zanosa, predveče ćete teško odoleti šarmu osobe koja često putuje zbog posla. Nesanica.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol emocija, ulazi u vaš znak i prelazi preko asterioda Eros, pa ćete se prepustiti ljubavnom zanosu sa jednim Bikom. Tajni dogovor sa Devicom o isplativosti novog projekta sa strancima. Preosetljivi ste.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u 12. kući podstiče vašu inspiraciju i intuiciju. Pozicija vašeg vladaoca Sunca obećava uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem. Emotivni partner je preopterećen poslom i očekuje više razumevanja od vas. Pazite se povreda.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Dobro aspektovani Merkur, koji upravlja vašim znakom i poljem karijere, donosi vam novac preko saradnje sa Rakom, naročito ako ste advokat, dizajner ili ste zbog posla prisutni u javnosti. Unosite više tečnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera između asterioda Amor i Sunca, nagoveštava strastvene trenutke sa Vodolijom. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekoga ko nosi uniformu na radu. Pazite šta i kome pričate na poslu. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars prave napete aspekte sa Mesecom, donoseći vam vanredne troškove i rasprave sa ženama. Slobodne Škorpije mogu da se vide s nekim ko već duže vreme pokušava da ih osvoji. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Saradnja sa Vodolijom preko uslužne delatnosti može da vam obezbedi stabilan izvor prihoda. Vladalac vašeg znaka Jupiter u trigonu sa Plutonom, donosi vam novac preko intelektualnih poslova i putovanja. Strastveni susret sa Ovnom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna donosi vam mogućnost uspostavljanja dugoročne saradnje preko informacionih tehnologija. Susret sa Škorpijom u večernjim satima može da preraste u nešto ozbiljnije. Oprez u saobraćaju.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca u odnosu na vaše vladaoce Uran i Saturn, donosi vam uspeh i novac preko kreativnih i sportskih projekata, kao i zanimanja koja podrazumevaju rad sa decom i mladima. Teško ćete odoleti šarmu jedne Vage.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec pravi sjajne aspekte sa vašim vladaocem Neptunom i Saturnom u vašem znaku, donoseći vam uspešnu realizaciju poslova sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Kvadrat sa Marsom upozorava na neplanirane troškove. Stomačne tegobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)