DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 24. APRIL: Bik okupiran poslom, Vaga da pazi na troškove, Jarca očekuje razdvajanje od voljene osobe

Astrolog Marina Jungić Milošević

23. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 24. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 24. АПРИЛ: Бик окупиран послом, Вага да пази на трошкове, Јарца очекује раздвајање од вољене особе

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u znaku Škorpije, u koji "pada" vaše astrološko polje finansija, može da vam donese zakasnelu isplata. Strastveni susret sa harizmatičnom, ali posesivnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Problem sa viškom vode u organizmu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Kako biste smanjili napetost koju vam stvara opozicija između Jupitera i Urana nad Algolom u vašem znaku i Meseca u Škorpiji, okupirali ste se poslom. Voljena osoba je ljubomorna jer misli da je nešto drugo u pitanju. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, donosi vam nesuglasice u domu i porodici. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, može da preraste u strastvenu romansu. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u petom astrološkom polju, donosi vam iznenadnu poslovnu ponudu, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa obrazovanjem ili sportom. Partner je sklon preterivanju i ljubomori. Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vladalac polja posla, retrogradni Merkur, pravi izazovan aspekt sa Mesecom u četvrtom astrološkom polju, pa izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Aspekti Sunca čine vas podložnim uticaju bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, formira napet aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući polju logike, zbog čega danas možete da donesete pogrešnu odluku, zato oprez!  Jedan Bik vam šalje romantičnu poruku. Unosite više tečnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkom polju posla obrazuje napete aspekte sa vašim vladaocem Venerom i nekretnicom Algol, blizu Jupitera i Urana, donoseći vam nove izazove, ali i vanredne troškove. Partner pokazuje znake posesivnosti. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u polju ličnosti pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, što donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Moraćete da se prilagodite željama emotivnog partnera, naročito ako se radi o nekom Jarcu ili Biku. Bol u leđima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter blizu Urana i Algola u polju posla pravi napet aspekt aspekt sa Mesecom u Škorpiji, zbog čega ćete biti u dilemi da li da prihvatite primamljivu poslovnu ponudu.  Tajna romansa izbija na videlo. Izbegavajte alkohol.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Harmoničan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam novac preko intelektualnih i delatnosti koje podrazumevaju česta putovanja. Razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti. Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Možete da očekujete zaradu preko poslova sa nekadašnjim saradnicima i partnerima. Aspekti vašeg vladaoca Urana blizu Jupitera i Algola, najavljuju trzavice u domu i sa čkanovima porodice. Vaga vam šalje poziv za izlazak. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, slobodnim Ribama donose susret sa harizmatičnom, ali posesivnom osobom koja stiže sa puta ili često putuje, zbog posla. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)