OPREZNO SA NOVCEM Astro savet za četvrtak, 28. mart: Mesec je u Škorpiji - Pazite se ljubomore

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 03. 2024. u 07:00

MESEC u Škorpiji pravi dobar aspekt (trigon) sa Marsom (koji upravlja Škorpijom), planetom akcije na trećem stepenu (stepen biznisa, saobraćaja, kraćih puteva, komunikacija) Riba, ali i napet aspekt (opoziciju) sa Jupiterom i Uranom u Biku.

ОПРЕЗНО СА НОВЦЕМ Астро савет за четвртак, 28. март: Месец је у Шкорпији - Пазите се љубоморе

Foto: Shutterstock

Pošto je Škorpija simbol novca, opozicija sa planetama u Biku (takođe novac, posed) izaziva i potrebu za preteranim trošenjem, ali i pokazivanjem ljubomore.

Trigon Meseca i Marsa govori o posesivnom ali i romantičnom načinu ispoljavanja emocija, snazi žena koje srećemo u porodici, bližoj okolini i na poslu, kao i o povećanom interesovanju potrošača i konzumenata za neki proizvod, ideju ili marketinšku poruku.

Kako Mesec tokom dana bude odmicao preko Škorpije, obrazovaće dobre aspekte sa Venerom i Saturnom, planetama ljubavi i prošlosti, donoseći i mogućnost kontakta ili susreta sa starom simpatijom.

U večernjim satima formira se opozicija (napet aspekt) između Meseca i Merkura u vatrenom, impulsivnom Ovnu, koja nas čini sklonim pogrešnim procenama i zahteva dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!