DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 28. MART: Blizance muči nesanica, Devica da pazi šta potpisuje, Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

27. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 28. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 28. МАРТ: Близанце мучи несаница, Девица да пази шта потписује, Водолију очекује занимљив сусрет

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji vam donosi zaradu ali i neplanirane troškove, ako vaš posao ima veze sa rukovanjem novcem ili nosi određenu dozu rizika. Izbegavajte rasprave sa ženama. Budite oprezniji kada planirate aranžmane sa strancima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Poslovna situacija nalaže da pripazite na troškove. Pozicija Meseca "preko puta" Urana u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa ljubavnim partnerom, naročito ako se radi o Jarcu. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, najviše vremena trošite na rutinske poslove, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće ljubavi i kreativnosti, slobodnima donosi kontakt sa mlađom osobom preko interneta, a zauzetima zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom. Mogući su nesporazumi sa ženama. Proverite hormonski status.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam trzavice sa partnerom i članovima proodice. Aspekti Venere, planete ljubavi ali i novca, nagoveštavaju strastveni susret sa Ovnom. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ako nameravate da postignete dobar dogovor sa strancima, dobro proučite ugovor koji ćete eventualno da potpišete. Paralelni ili honorarni aranžman donosi vam uvećanje prihoda. Spoj Venere i Neptuna donosi vam ljubavni zanos.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, čini vas čini preduzimljivijim i efikasnijim, kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam šanse za zaradu ali i za vanredne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom i Uranom, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca, a na emotivnom planu sklonim dramatizovanju. Naglašen znak Riba donosi vam uspeh ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca naspram vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vašu intuiciju ali i inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošću, naukom. Moguće rasprave u domu. Ne preporučuje se podizanje kredita. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama, sređivanja enterijera. Susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Provodite više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol više sile, u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, podstiče vašu potrebu za donošenjem važnih odluka.Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora. Susret sa privlačnom osobom koja nosi uniformu na radu. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete uvaše znaku, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pozicija Meseca donosi vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima, mada neko želi da vas onemogući u realizaciji poslovnog plana. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!