DAN ZA LJUBAVNE DILEME: Astro savet za utorak, 26. mart - Zbog asteroida, na udaru čak 6 horoskopskih znakova

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 03. 2024. u 07:00

POZICIJA Merkura između asteroida Hiron, Amor i Karma u Ovnu, stavlja Ovnove, Vage, Blizance, Device, Ribe i Škorpije pred ozbiljne dileme kada se radi o njihovom ljubavnom životu.

ДАН ЗА ЉУБАВНЕ ДИЛЕМЕ: Астро савет за уторак, 26. март - Због астероида, на удару чак 6 хороскопских знакова

Foto Pixabay free images

 Ribe će se još najbolje snaći, jer vole da idealizuju partnera, što će im neko vreme olakšati komunikaciju s njim.

Asterioid Eros između moćnog Jupitera blizu i Urana u Biku, obrazuje sjajne aspekte sa Venerom blizu Saturna, tako da će Vage i Bikovi moći da se prepuste uživanju u susretu i ćaskanju sa starom simpatijom.

Možda će se Vaga još bolje snaći, zbog asteroida Vikotrija u njenom znaku.

Asterioid Psiha priljubio se uz Pluton u Vodoliji, pa su nervi januarskih Vodolija napeti ko strune, ali one to ne pokazuju, naporno je, ali izdržaće one, biće tu lepe zarade preko saradnje sa Ovnom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!