NE MOŽETE DA JEDETE BEZ KIŠOBRANA: U Šangaju se nalazi jedinstven restoran, posetioci odušeljeni (VIDEO)

Novosti online

05. 08. 2022. u 20:17

DA li biste uživali da jedete omiljeno jelo, dok pahulje veju okolo vas, a da vam pritom ne bude nimalo hladno?

НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈЕДЕТЕ БЕЗ КИШОБРАНА: У Шангају се налази јединствен ресторан, посетиоци одушељени (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/Jutjub

Verovali ili ne ovakvo mesto postoji! U pitanju je jedan restoran u srcu Šangaja.

Šangaj, koji važi za najveći grad u Kini, ujedno je i jedan od važnih pomorskih luka u svetu. Odiše luksuzom, a na ulicama mogu da se vide namodernija arhitektonska čuda, visoke zgrade sa mnoštvom restorana, tržnih centara i različitih atrakcija.

Jedna od neobičnih atrakcija oduševila je prošlog meseca mnoge turiste u Šangaju. U pitanju je restoran brze hrane u kojem sneg pada tri puta dnevno: u 20, 22 časova i tačno u ponoć, a da biste mogli da prisustvujete ovom spektaklu morate da rezervišete četiri dana ranije.

Na snimku možete da vidite kako to zapravo izgleda. Na ulazu u restoran dobijate providne kišobrane, kako biste ujedno kroz njih mogli da gledate snežne pahulje, ali i kako vam one ne bi završile u tanjiru. Na plafonu su instalirani i LED ekrani koji sa prizorima zime upotpunjuju doživljaj. Takođe, na sajtu ovog restorana napisali su da su muzika koju pušta "di-džej", vizuelni efekti i svetlosni laseri sastavni deo uživanja. Na meniju se uglavnom nalazi brza hrana i pivo, kao i slatkiši poput čokolade u različitim oblicima, ali i škampi koje se zapale pred gostima.

Ipak, da nije pravi sneg u pitanju, objasnili su na sajtu ovog restorana. U pitanju je pena koju izbacuje mašina u trajanju od tri minuta tri puta dnevno. Svakako je nešto do sada neviđeno i neobično. Takođe, "sneg" nije jedina padavina, i po svemu sudeći ovde puno zavisi koje je godišnje doba.

( Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima