RAKITJE NIJE JEDINI LOGOR U ZAGREBU, BILO IH JE JOŠ TRI: Aleksandar Cvejić o zločinu nad zarobljenim vojnicima JNA (VIDEO)

S. J. M.

10. 05. 2024. u 21:52

ADVOKAT Aleksandar Cvejić punomoćnik jednog od mučenih bivših vojnika JNA u zloglasnom zagrebačkom logoru gost je 14. epizode podkasta "Novosti" - "Priče iz hronike".

РАКИТЈЕ НИЈЕ ЈЕДИНИ ЛОГОР У ЗАГРЕБУ, БИЛО ИХ ЈЕ ЈОШ ТРИ: Александар Цвејић о злочину над заробљеним војницима ЈНА (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naš gost objašnjava šta čeka u budućnosti Branka Tunića hrvatskog državljanina osuđenog za ratni zločin u Rakitju nad ratnim zarobljenicima, zašto ga Hrvatska štiti i mogu li sada odgovarati i drugi po komandnoj odgovornosti. 

Koji su još logori bili u Zagrebu i zašto se u Srbiji o tome ćutalo?

Kako se ranije u Srbiji sudilo zločincima drugih nacionalnosti, ko se mešao u sudske procese i šta se sada promenilo?

Cvejić nam govori i kakva je situacija u predmetu za zločin na Petrovačkoj cesti, koji već godinu i po dana miruje spakovan u ormar predsednice vanpretresnog veća u Sudu za ratne zločine u Beogradu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)