MUŠKARAC (44) IZBODEN U OBRENOVCU: Napadač mu prišao na stanici i ubo ga nožem

Милица Шкорић
Milica Škorić

19. 03. 2024. u 08:43

MUŠKARAC M. M. (43) povređen je u napadu koji se dogodio jutros u Obrenovcu kada ga je nepoznata osoba izbola nožem.

МУШКАРАЦ (44) ИЗБОДЕН У ОБРЕНОВЦУ: Нападач му пришао на станици и убо га ножем

Foto: Novosti

Kako se nezvanično saznaje, napad se dogodio jutros oko 6 sati u Ulici vojvode Mišića u Obrenovcu.

- Napad se dogodio kod autobuske stanice "crna tačka". Dok je stajao na ulici, prišao mu je nepoznati muškarac i bez ikakvog razloga i bez ijedne reči ga ubo nožem u predelu karlice - objasnio je izvor upoznat sa slučajem i dodao:

- Napadač je bio na biciklu. Nakon napada on je pobegao u nepoznatom pravcu. M. M. je ostao da leži na ulici, obaveštena je hitna pomoć i policija koja je obavila uviđaj - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, povređeni M. M je prevezen u Urgentni centar. Policija je obavestila tužilaštvo i intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku napadača.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji?

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!