"STIGLA JE ZIMA, ALI TI JOŠ NE DOLAZIŠ..." Potresna poruka oca lepe Ivane - ni posle godinu dana od njenog ubice ni traga ni glasa (FOTO)

Novosti online

22. 12. 2023. u 12:52

SLOBODAN Krivokapić, otac studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je brutalno ubijena u decembru prošle godine na Zvezdari u Beogradu, dok se za zločin sumnjiči Jetmir Gočaj iz Crne Gore, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama i obratio se svojoj pokojnoj ćerci.

СТИГЛА ЈЕ ЗИМА, АЛИ ТИ ЈОШ НЕ ДОЛАЗИШ... Потресна порука оца лепе Иване - ни после годину дана од њеног убице ни трага ни гласа (ФОТО)

Foto: Instagram/jetmir_gocaj/Fejsbuk/Ivana Krivokapic

Ivanin otac je na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje mezimice, a skoro godinu dana posle njene smrti, napisao da bol ne prestaje.

- Stigla je i zima, ali ti još ne dolaziš. Evo sutra će godina, prolaze dani, prolazi život, ali bol i nedostajanje ne. U mom srcu sve je isto... tu si... - napisao je Slobodan Krivokapić. 

Podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra prošle godine, a njeno telo su u stanu koji je iznajmljivala pronašla braća, koja su se zabrinula jer im se ona nije javljala na telefon.

Jeziv prizor zatekli su kad su ušli u stan, a obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna devojka ugušena tako što joj je ubica stavio ruku preko nosa i usta, a vidljive povrede imala je na rukama, po čemu se videlo da je pokušala da se odbrani od nasilnika.

Ivanin ubica u bekstvu

Istragom je utvrđeno da je ubica njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenja jer je to mnogo volela i kome je verovala jer ga je pustila u stan. U pitanju je Albanac iz Crne Gore Jetmir Gočaj, koji se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Gočaj je, inače, posle njene smrti pokušao da zavara tragove i iste noći je autobusom otišao za Crnu Goru, a na društvenim mrežama je sve vreme objavljivao koliko mu nedostaje i njihove zajedničke fotografije.

Kad je objavljeno da je osumnjičen za ubistvo, on je pobegao i obrisao naloge na mrežama i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je pobegao u Albaniju, a da se krije i na Kosovu, ali novih informacija iz istrage od tada nema. Za njim je raspisana međunarodna poternica, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: OVAKO SU "PALI" NARKO-DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)