TEŽAK UDES KOD NEGOTINA: Poginuo muškarac, drugi transportovan za Niš (FOTO)

S.M.Jovanović

23. 03. 2024. u 16:12

TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se danas na Bukovu kod Negotina kada su u direktnom sudaru dva automobila teško povređena dva muškarca, od kojih je jedan podlegao povredama, a drugi je upućen za Niš.

ТЕЖАК УДЕС КОД НЕГОТИНА: Погинуо мушкарац, други транспортован за Ниш (ФОТО)

Foto: S.M.Jovanović

Lj.J. (32) iz Salaša podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na Bukovu iznad Negotina, na magistralnom putu Negotin - Zaječar.

On je sa teškim telesnim ozledama, odmah po dojavi da se dogodio udes, transportovan u Službu hitne medicinske pomoći, a iako su lekari učinili sve da ga spasu, ubrzo do dolasku u Zdravstveni centar preminuo.

Foto: S.M.Jovanović

 

Vozač drugog automobila T.S. (70) iz Prahova kod Negotina sa teškim telesnim ozledama takođe je upućen u Službu hitne medicinske pomoći negotinskog Zdravstvenog centra i nakon što mu je ukazana pomoć hitno sa medicinskom pratnjom upućen je na Grudnu hirurgiju Kliničkog centra Niš.

-On je zadobio višestruki prelom rebara sa kontuzijom pluća, prelom karlice i iščašenje kuka. Životno je ugrožen i transportovan je na nišku grudnu hirurgiju-  kaže dr Slađan Laudanović, načelnik Službe hitne medicinske pomoći Zdravstvenog centra Negotin.

Prema prvim nezvaničnim podacima vozač T.S. koji se kretao ka Negotinu  upravljajući vozilo marke „micubiši“ preticao je vozilo ispred sebe i direktno udario u automobil marke „bmv“ koji se kretao iz pravca Negotina ka Zaječaru. Oba automobila su od siline udarca završila u jarku pored puta.

Uviđaj je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!