"IZAŠAO SAM IZ BOLNICE, IMAM POVREDE, ALI NIJE NIŠTA OPASNO": Pretučeni general u penziji Vukajlo Čađenović za "Novosti"

J.D.Lj.

13. 05. 2024. u 13:20

"TAČNO je da se desio incident, da sam zadobio povrede, ali sada sam dobro! Izašao sam iz bolnice, povrede su sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život. Dakle, nije ništa opasno, biću valjda dobro".

ИЗАШАО САМ ИЗ БОЛНИЦЕ, ИМАМ ПОВРЕДЕ, АЛИ НИЈЕ НИШТА ОПАСНО: Претучени генерал у пензији Вукајло Чађеновић за Новости

Foto: Privatna arhiva

Ovo je u kratkoj izjavi za "Novosti" prokomentarisao general u penziji Vukajlo Čađenović, kojeg su, prema prvim informacijama, u petak, 10. maja, kod Trošarine, pretukla trojica muškaraca.

Nezvanično, jedan od njih je "poznat" generalu:

- Ne znam nijednog od napadača - kaže Čađenović. Istina, jedan mi je možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege, ali ne mogu i da tvrdim. To je posao nadležnih organa, oni nek istraže ko su napadači i koji je njihov motiv bio da nasrnu na mene. Ne treba prerano donositi zaključke, niti medijski naduvavati celu stvar. To će utvrditi istraga, rekao nam je Čađenović.

BONUS VIDEO:

NEĆE JEZIK NEGO PRAVO Gruhonjić se zbunio: Zovem se Dinko Šakić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)