METALNOM ŠIPKOM „VRAČARI“ RAZBIO GLAVU: Uhapšen muškarac, pretukao ženu koja mu je skidala crnu magiju

J. I.

17. 04. 2024. u 10:54

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu osumnjičenom Z.L. (36 godina) određen je pritvor u trajanju od 30 dana pod sumnjom da je u novembru 2023. metalnom šipkom pretukao ženu koja mu je pružila usluge otklanjanja crne magije.

МЕТАЛНОМ ШИПКОМ „ВРАЧАРИ“ РАЗБИО ГЛАВУ: Ухапшен мушкарац, претукао жену која му је скидала црну магију

Foto Shutterstock

Kako navode u Osnovnom tužilaštvu, osumnjičenome se stavlja na teret da je krajem novembra 2023. godine u Smederevu u večernjim satima, ponevši sa sobom jednu metalnu šipku, bez najave ušao u kuću oštećene stare 57 godina kojoj je nakon kraće rasprave i upućenih pretnji najpre zadao više udaraca u predelu glave i tela, nanevši joj kritičnom prilikom teške telesne povrede u vidu dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, kao više hematoma u predelu grudnog koša i nogu.

Nakon izvršenog krivičnog dela osumnjičeni je, polomio je dva mobilna telefona i računar oštećene, i pobegao. Događaju su najverovatnije prethodili neraščišćeni računi između osumnjičenog i oštećene koja mu je u ranijem periodu u više navrata pružala usluge otklanjanja crne magije, navode u Tužilaštvu.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca je odmah izvršen uviđaj lica mesta, a nakon sprovedenih hitnih i intenzivnih radnji u saradnji sa nadležnom policijskom upravom najpre je utvrđeno da se osumnjičeni nalazi na teritoriji Grada Beograda na nepoznatoj adresi. Za njime je raspisana potraga, da bi najzad 15.04.2024. godine u Sirakovu, prilikom redovne kontrole od strane policijskih službenika Policijske stanice u Velikom Gradištu utvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?