DEBEO DOSIJE SUPRUŽNIKA KOJI SU PRETILI VRHU DRŽAVE: Osumnjičena zbog ljubomore organizovala prebijanje i paljenje automobila

Novosti online

18. 03. 2024. u 19:44

I.T. iz Vrnjačke Banje i njegova supruga T.T. zaposlena u ovoj lokalnoj samoupravi osumnjičeni su da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje deteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, kao i za pretnje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije.

ДЕБЕО ДОСИЈЕ СУПРУЖНИКА КОЈИ СУ ПРЕТИЛИ ВРХУ ДРЖАВЕ: Осумњичена због љубоморе организовала пребијање и паљење аутомобила

Foto: Instagram

Kako nezvanično saznajemo, I.T i T. T. se navode i kao investitori više stambenih zgrada u Vrnjačkoj Banji koje u njihovo ime grade firme N.N. iz Vrnjačke Banje, dok veći deo novca potiče iz kriminogenih aktivnosti koje imenovani sprovode.

Takođe, I.T. za svoje poslove oko izgradnje stambenih objekata koristi i deo novca dobijen od svog kuma M. C., koji je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe koju predvodi D. Š.

I. T. je poznat kao izvršilac više krivičnih dela i to Teško ubistvo u pokušaju, Teške telesne povrede, Krijumčarenje, Nasilničko ponašanjem nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija, Prinuda, Laka telesna povreda, kao i više prekršajnih prijava iz Zakona o javnom redu i miru.

Foto: Instagram

Inače, T. T. je okarakterisana kao veoma ljubomorna osoba, te sklona osveti u prilog čemu govori i činjenica da je ista tokom 2022. godine angažovala lica iz kriminogene sredine kako bi pretukli M.R. iz Vrnjačke Banje koja je bila u emotivnoj vezi sa njenim suprugom I.T.

Takođe, spekulise se da je T.T. organizovala i paljenje automobila Range Rover koji je u vlasništvu O. R. iz Vrnjačke Banje za koju se isto tvrdi da je bila u emotinoj vezi za I. T.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!