EVROPSKA KOMISIJA ORGANIZUJE NADMETANJE: Prijave za takmičenje u oblasti preduzetništva do 1. jula

G. V.

12. 04. 2024. u 12:53

EVROPSKA komisija i ove godine organizuje Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva - European Enterprise Promotion Awards (EEPA), a svi zainteresovani mogu da se prijave elektronskim putem, popunjavanjem formulara na sajtu Ministartstva privrede, najkasnije do 1. jula. Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika, obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

ЕВРОПСКА КОМИСИЈА ОРГАНИЗУЈЕ НАДМЕТАЊЕ: Пријаве за такмичење у области предузетништва до 1. јула

Foto Shutterstock

Uslov jeste da se projekat, kojim se kandidati prijavljuju na takmičenje, sprovodi u trajanju od najmanje 15 meseci, kao i da se takmičari bave promocijom preduzetništva, ulaganjem u preduzetničke veštine, digitalizacijom, inovativnim politikama i inicijativama na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou, promocijom održivog razvoja, odgovornog poslovanja i inkluzivnog preduzetništva.

Programi prekogranične saradnje takođe mogu biti nominovani ukoliko imaju podršku svih učesnika u sprovođenju, odnosno ukoliko postoji njihova saglasnost. Organizacije koje su već učestvovale u ovom takmičenju imaju pravo da apliciraju sa novim projektom ili sa projektom koji je već bio predmet takmičenja ukoliko projekat nije bio pobednik kategorije i ukoliko su u projektu napravljene značajne izmene.

Pobednici mogu osvojiti dve vrste nagrada: za svaku kategoriju i Veliku nagradu žirija, kao i priznanja za kreativnost i uspešnu realizaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?