BAKA NIJE VIDELA DRUGARICU VIŠE OD 60 GODINA: Unuk odlučio da joj pomogne u potrazi - "Volela bih da se nađemo i čujemo..." (VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2024. u 20:55

JEDAN unuk odlučio je da iskoristi društvene mreže u plemenite svrhe, te da pomogne svojoj baki da pronađe drugaricu koju nije videla preko 60 godina.

БАКА НИЈЕ ВИДЕЛА ДРУГАРИЦУ ВИШЕ ОД 60 ГОДИНА: Унук одлучио да јој помогне у потрази - Волела бих да се нађемо и чујемо... (ВИДЕО)

Foto: printskrin/TikTok/otacdusan

Kako se može videti na smiku koji je podelio na društvenoj mreži TikTok na profilu "otacdušan" on je snimio baku kako drži fotografiju nje i njene drugarice iz mladosti.

Baka je rekla da su se poslednji put družile u Bogosloviji u manastiru Krka, gde su zajedno radile u kuhinji.

Ta devojka, a sada verovatno baka se zvala Pejatović Cana.

- Volela bih da se nađemo i da se čujemo - rekla je baka.

Apel ljudima da pomognu u pronalasku njene drugarice se posebno odnosi na ljude iz Čačka i njegove okoline, ali i na sve ostale koji možda poznaju ovu ženu.

BONUS VIDEO: ZABAVLjAJU PROLAZNIKE: Mini koncert u centru Zrenjanina za gitaru i piano

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!