"ČIZMAMA GAZE SRPSKI HLEB": Srpska lista osudila sinhronizovani napad Aljbina Kurtija na severu i jugu KiM

D. Z.

08. 12. 2022. u 16:23

SRPSKA lista najoštrije osuđuje sinhronizovani napad Aljbina Kurtija protiv Srba i na severu i na jugu Kosova i Metohije sa ciljem proterivanja Srba sa svojih vekovnih ognjišta.

ЧИЗМАМА ГАЗЕ СРПСКИ ХЛЕБ: Српска листа осудила синхронизовани напад Аљбина Куртија на северу и југу КиМ

Foto: D. Z.

Iz ove liste ističu da nasrtaji Kurtijevih specijalaca na poštene srpske porodice u Velikoj Hoči koje teškom mukom obrađujući svoju zemlju hrane svoju decu i porodice, kao i upad u obdanište u Leposaviću dok deca spavaju, delo je sistematske kampanje protiv srpskog naroda, sa ciljem zastrašivanja čime se još više podižu tenzije na ovim prostorima.

- Danas Kurtijevi specijalci čizmama gaze srpski hleb i grozdove koje su naši građani mukom uzgajali u nadi da će u miru moći da opstanu i žive pošteno od svog rada. Prestrašuju svojim oklopnim vozilima srpsku decu dok su u vrtiću bez ikakve reakcije međunarodnih predstavnika. - poručuju iz Srpske liste. - Teror kojim smo kao narod izloženi na Kosovu i Metohiji više niko ne može da trpi. Međunarodna zajednica mora najhitnije da reaguje i zaustavi ludilo koje vlada u Prištini a koje može da izazove haos na ovim prostorima.

Poručuju da "Tiranija i teror Aljbina Kurtija se mora zaustaviti jer se njegovim nasilnim akcijama i provokacijama mesecima unazad ugrožava mir, a to se ne sme dozvoliti, niti se sme prećutati."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove