"RAT" KOMŠILUKA ZBOG ŽARDINJERA: Stanari višespratnice na Zvezdari u svađi

A. Z. K.

14. 04. 2024. u 18:38

NESLOGA među komšijama po pravilu unosi nemir, kako se desilo i građanima višespratnice na Zvezdari.

РАТ КОМШИЛУКА ЗБОГ ЖАРДИЊЕРА: Станари вишеспратнице на Звездари у свађи

Privatna arhiva

Naime, stambena zajednica jedne višespratnice u Banjskoj ulici donela je odluku da ispred zgrade postavi žardinjere i zelenilo, jer je to bilo planirano po projektu, ali i da obezbede komfornije kretanje pešaka. Međutim, na "rampu" su naišli od dvojice komšija koji na ovom mestu parkiraju automobile, pa im se ideja ostalih stanara nije dopala.

Zgrada u Banjskoj ulici ima 26 stanova. Tokom izgradnje investitor se "izgubio" pa su stanari sami finansirali završetak radova. Kako su nam objasnili, prema projektu "odbeglog" investitora, ispred ulaza u zgradu bilo je planirano zelenilo i žardinjere, pa su oni odlučili da i ovo sprovedu u delo.

- Taj deo kod ulaza pripada zgradi, mi smo ga asfaltirali i odlučili da postavimo žardinjere i zelenilo. Međutim, imamo dvojicu komšija koji baš tu parkiraju vozila, pa im ne odgovara da se taj deo zatvori. Kada je došla ekipa koja je dovezla žardinjere, oni nisu dozvoljavali da ih ljudi postave, iako je veći deo komšiluka "za" - ispričala nam je jedna od stanarki ove višespratnice.

Prema rečima stanara, žardinjere su ipak istovarene ispred zgrade, ali nisu nameštene onako kako je većina planirala. Uglavnom, nikom nije jasno kako da sa komšijama nađu zajednički jezik i sklope dogovor koji bi zadovoljio obe strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave