NOVI BEOGRAD SLAVI 76. ROĐENDAN: Proslava sutra u Bloku 45

S.V.

10. 04. 2024. u 18:00

OPŠTINA Novi Beograd sutra slavi 76. rođendan, a zanimljiv višesatni program očekuje građana u Bloku 45.

НОВИ БЕОГРАД СЛАВИ 76. РОЂЕНДАН: Прослава сутра у Блоку 45

Foto: Zoran Nikolić

Kako je saopšteno, u 12 časova u prostorijama Novobeogradske kulturne mreže u Mesnoj zajednici "Sava" prisutnima će se obratiti predsednik Opštine Bojan Bovan koji će uručiti plakete partnerima, prijateljima i donatorima akcije "Zeleni Novi Beograd" koju je ova lokalna samouprava vodila u prethodnom periodu..

U tom delu svečanosti, prisutni će moći da pogledaju izložbu "Novi grad! Ko će još da živi na ovom pesku'' istoričara Dragana Miloševića, koja prikazuje trud i entuzijazam s kojim je omladina iz cele tadašnje Jugoslavije, tokom omladinskih radnih akcija pedesetih godina prošlog veka, gradila Novi Beograd, kao i video projekciju izgleda Novog Beograda danas.

Priredba na otvorenom počinje sat kasnije, a nastupaju orkestar MUP, školski horovi, KUD "Talija" i "Jeleče", te mališani vrtića "Istok". Osim programa na bini, biće organizovan i deo za decu, koji će imati zone sporta, zabave i edukativne radionice. Proslava se završava nastupom pevačice Zoe Kida od 14.30 časova. Moderator programa u sali i na otvorenom biće glumica Danica Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost