Једноставан, а феноменалан рецепт за домаћи гулаш од свињетине. Научите како направити најукуснији гулаш са свинским месом, много црног лука и на масти.
Повезане вести
ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
06. 06. 2024. у 11:00
РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке
Сочно месо и одличан баланс укуса, идеја за ручак који не треба прескочити.
05. 06. 2024. у 09:00
РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати
Укусно јело, а лако за припрему.
03. 06. 2024. у 15:23
СОЧНА ПАЧЕТИНА У СОСУ ОД ПОМОРАНЏЕ: Француски специјалитет који обара с ногу
Идеално се слаже уз пире-кромпир и барено поврће. Пачетина је месо које је савршено за посебне прилике, веома је битно да је припремите на прави начин, како бисте осетили прави укус сочног меса.
03. 06. 2024. у 09:00
НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка
Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне.
02. 06. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
БОРАНИЈА НА ДАЛМАТИНСКИ НАЧИН: Спремљену на овај начин заволеће је и они који је не воле
Здраво јело које можете јести само или као прилог уз месо.
07. 06. 2024. у 23:05
СЛАТКО ОД ШЉИВА СА ОРАСИМА: Стари рецепт за слатко који се преноси са колена на колено
Старински рецепт за слатко од шљива са целим орасима унутра је најлепше слатко.
07. 06. 2024. у 16:58
ЧИЗБУРГЕР ТЕСТЕНИНА: Има исти укус као чизбургер, сви траже репете
Комбинација меса и качкаваља у овој пасти даје јој онај познати укус чизбургера.
07. 06. 2024. у 16:00
КЕТО ХЛЕБ: Хлеб са мало угљених хидрата, а буде хрскав и мекан попут најлепшег пецива
Кето хлеб не само да је здрав, него се састојци само добро измешају и пеку. Обожаваћете га.
07. 06. 2024. у 15:47
МЕДЕНА РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СУВИМ КАЈСИЈАМА: Неодољиви гурмански ручак са којим нема грешке
Увек су нам потребне неке нове инспирације за ручак, уз то желимо да све буде што једноставније, али и што укусније, а један од њих је и овај рецепт.
07. 06. 2024. у 15:00
Коментари (0)