ПИКАНТ ПИЛЕТИНА СА СУСАМОМ: Савршен ручак за целу породицу
Ова врста меса је увек добар избор.
28. 05. 2024. у 13:49
УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО: Мусака са зељем, ручак који свима прија
Мусака са зељем је многима омиљени начин припреме овог јела, и то са разлогом. Рецепт је врло једноставан и заиста га свако може испратити.
28. 05. 2024. у 11:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Рецепт за преукусне ћуфте у парадајз сосу
Овај класични рецепт доноси једноставну припрему, али и неодољиву комбинацију сочних ћуфти од мешаног меса, у парадајз сосу.
28. 05. 2024. у 10:48
ПУЊЕНИ ПИЛЕЋИ БАТАЦИ: Тако сочни да се топе у устима
Овакав сочан пуњени батак нико не одбија. Срећом, када не знамо шта ћемо за ручак, пилетина је опција која је ту као "спас".
25. 05. 2024. у 09:00
САТАРАШ СА ТИКВИЦАМА: Испробајте традиционално јело на мало другачији начин
САТАРАШ је старинско јело које се прави од пар јефтиних састојака.
23. 05. 2024. у 17:30
ФАНТАСТИЧНИ ПУЊЕНИ ПАРАДАЈЗ: Идеалан оброк за целу породицу
Ово јело ће вас сигурно заситити, а врло је лагано.
22. 05. 2024. у 20:00
ЈУНЕЋИ ГУЛАШ С ПАЛЕНТОМ: Рецепт за ручак који ће вам улепшати дан
Када је реч о јелима на кашику, гулаш је увек у првим редовима. Сервиран уз паленту, пире од кромпира или са домаћом тестенином гулаш добија свој пуни сјај.
22. 05. 2024. у 16:00
ШПАГЕТЕ СА КАРБОНАРА СОСОМ: Јело које нико не одбија
Шпагете карбонара је италијанско јело од тестенине и сматра се готово незаобилазним у римској кухињи. Припрема се на једноставан начин, веома је хранљиво и прилично јаког укуса.
21. 05. 2024. у 16:00
ПИРИНАЧ СА СЛАНИНИЦОМ: Ако не знате шта да спремите за ручак, ми имамо савршен предлог
Једноставно се прави, а лепо ће вас заситити.
20. 05. 2024. у 12:24
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА МЛЕКОМ И СИРОМ: Прилог без којег не можете да замислите ниједан оброк
Кромпир и месо су комбинација коју сви воле. Сада направите кромпир из рерне са млеком и послужите са месом или салатом.
19. 05. 2024. у 07:00
САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају
Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.
18. 05. 2024. у 09:00
3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно
Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.
18. 05. 2024. у 07:00
БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром
Сезона је тиквица и од овог поврћа можете да направите најразноврснија јела. Поховане тиквице су одлично пролећно јело које се лако прави, а ми вам доносимо још један супер рецепт који ће вам се гарантовано допасти.
17. 05. 2024. у 13:43
ЛЕСКОВАЧКА МУЋКАЛИЦА: Јужњачки специјалитет који ћете у сласт појести
Традиционално јело од меса и поврћа, савршен избор за ручак.
16. 05. 2024. у 19:00
ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети
Једноставно јело које може да послужи и као ручак и као вечера - спрема се лако и веома брзо.
14. 05. 2024. у 18:00
МУСАКА ОД СЛАТКОГ КУПУСА: Јело са којим никада нећете погрешити
Осим што је свеобухватан оброк, пун поврћа, меса, јаја и павлаке, изузетно је укусан.
13. 05. 2024. у 10:22
ПРЕДЛОГ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК - СВИЊСКИ КОТЛЕТИ СА ПИРЕОМ ОД ПАСУЉА И ЈАБУКАМА: Мешавина слатког и сланог, а сос даје одличан баланс
СВИЊСКИ котлети са пиреом од пасуља и јабукама је савршена комбинација свињетине, јабуке и жалфије, која је готова за само 30 минута.
12. 05. 2024. у 11:55
ПИКАНТАН И СОЧАН РУЧАК: Бело месо запечено са сиром и љутом папричицом
Ово је најбољи начин да направите бело месо, а само треба да га лепо зачините, а онда поспете сиром и љутом папричицом, па запечете.
10. 05. 2024. у 11:56
ТАРТАР БИФТЕК: Јело које свакога оставља без даха
Постоји храна коју најчешће можете јести у ресторану, али уколико се фокусирате на њену припрему, врло лако то можете имати и на својој трпези.
09. 05. 2024. у 21:00
СТАРО КАФАНСКО ЈЕЛО КОЈЕМ НЕМА МАНЕ: Јунећи репови испод сача, чист гурманлук који се не заборавља
Старо кафанско јело можете да спремите и ви, само вам је потребно мало више времена и воље.
09. 05. 2024. у 13:30
ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
Уколико и нисте љубитељ купуса, овај укус ће вам се допасти, а здрав и богат ручак имаћете за само сат времена.
08. 05. 2024. у 14:00
НЕОДОЉИВЕ ЉУТЕ ШПАГЕТЕ: Рецепт који морате пробати са врло једноставним састојцима и припремом
Уколико волите пикантан оброк ово је рецепт за вас.
07. 05. 2024. у 17:09
РОЛОВАН СВИЊСКИ ВРАТ: Сласни специјалитет за право гурманско задовољство
Феноменалан ручак дуго ће вас држати ситим.
07. 05. 2024. у 11:40
НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
06. 05. 2024. у 11:00