SUPROTSTAVIĆEMO IM SE SNAŽNIJE NEGO ŠTO MISLE: Vučić o rezoluciji o Srebrenici

Novosti online

15. 04. 2024. u 08:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je Jutarnjeg dnevnika na RTS-u.

СУПРОТСТАВИЋЕМО ИМ СЕ СНАЖНИЈЕ НЕГО ШТО МИСЛЕ: Вучић о резолуцији о Сребреници

Foto: RTS Printskrin

- Mislim da je za ljude u Srbiji od presudnog značaja da mi uradimo svoj posao, da se borimo, nama izgledi nisu veliki, protiv sebe imamo najdominantnije svetske sile Zapada. Svi su sponzori te rezolucije o Srebrenici sa izuzetkom Novog Zelenda, Čilea i Ruande. Od SAD, Italije, Francuske - kaže predsednik Aleksandar Vućić.

- Lobiraće se i boriti za tu rezoluciju, a i mi ćemo se boriti! Suprotstavićemo se snažnije nego što misle - kazao je predsednik govoreći o rezoluciji o Srebrenici koja uskoro treba da dođe u UN.

Kad je reč o ulasku tzv. Kosova u Savet Evrope, može se desiti da se zalaganjem Francuske to odgodi. Vučić je podsetio i na obećanja iz EU da se ništa neće desiti dok se ne osnuje ZSO, ali su na to sad "zaboravili".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije