KAO NA PIJACI: Čelsijevi igrači obrukali Everton, ali mnogo više sebe!

N. I.

16. 04. 2024. u 14:46

KAO da im je život značila, kao da su fudbaleri nekog seoskog kluba koji igra utakmicu za opkladu i gajbu piva. Kao da ne nose dres Čelsija i kao da nije bio pun "Stamford bridž", direktan TV prenos i kao da ih nije gledao ceo svet. Tako su se ponašali fudbaleri "plavaca" u meču Prmerijer luge u kojem su preksinoć pnizili Everton pobedom 6:0, a ustvari su neviđeno ponizili sebe.

КАО НА ПИЈАЦИ: Челсијеви играчи обрукали Евертон, али много више себе!

FOTO: Tanjug/AP

Igrao se 64. minut, već je biolo 4:0 za Čelsi, već do tada je novi vunderkind engleskog fudbala Kol Palmer dao savršen het-trik i želo da ga "podeblja" golom sa bele tačke. A onda su se na loptu pre penala zaleteli, kao na dečjem igralištu, Palmerovi saigrači Noni Madueke i Nikolas Džekson i otimali se za nju. Nisu pomogli zvižduci s tribina, ni besna reakcija menadžera Maurisio Poketino. Palmer je jedva došao do lopte, postigao još jedan gol, ali je onda došao kraj meča i prilika da se istrpe zaslužene kritike.

- Sledeći put će svi da lete napolje! Ne šalim se. Ovo je poslednji put da su nešto ovako uradili. Nemoguće je da posle ovakvog izdanja imamo takvo ponašanje. Ovo je detinjasto ponašanje. Moramo dosta toga da naučimo ako želimo da budemo veliki tim. Da više razmišljamo u timskom umesto u individualnom smeru. I moramo da to naučimo brzo. Pre svega, želim da istaknem da su igrači, stručni štab i svi u klubu znali da je Kol Palmer prvi izvođač penala. Sramota, zaista sramota. Jako sam uznemiren zbog ove situacije. Pričali smo u svlačionici o ružnoj slici koju smo poslali u svet jer ovo je bio ponedeljak veče kada se u svakoj zemlji na svetu gledala ova utakmica. Ne smemo da šaljemo ovakve poruke. Ovo je neprihvatljico i želim da uputim izvinjenje svim fudbalskim ljudima i našim navijačima - rekao je trener Poketino.

Stao ispred Halanda

ČELSIJEV golgeter Kol Palmer će uskoro da napuni 22 godine, već je reprezentativac Engleske i već je postigao 20 golova ove sezone u Premijer ligi. Sa četiri komada od preksinoć je izbio na čelo liste strelaca, ima isti broj golova kao erling Haland, ali ima i devet asistencija (Norvežanin ima pet).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave