TUŽNE VESTI: Preminuo doktor LJubiša Kusturić

Novosti online

27. 04. 2024. u 18:14

U BIJELjINI je jutros u 66. godini preminuo primarijus doktor Ljubiša Kusturić, saopšteno je iz Bolnice "Sveti Vračevi" u kojoj je bio zaposlen.

ТУЖНЕ ВЕСТИ: Преминуо доктор Љубиша Кустурић

Foto: Printskrin BN TV

Kusturić je rođen u Brčkom, osnovnu školu i gimnaziju završio je u Bijeljini. Na Medicinskom fakultetu u Beogradu diplomirao je 1982. godine. Specijalistički ispit položio je 1992. godine u Beogradu i stekao zvanje specijalista ginekologije i akušerstva. Komora doktora medicine Republike Srpske dodelila mu je naziv primarijus 2014. godine.

Radni vek započeo je 1983. godine u bijeljinskom Medicinskom centru "Nikola Spasojević" u dispanzeru za žene, a potom kao lekar u ginekološko-akušerskoj službi.

Od 1996. godine obavljao je poslove šefa Ginekološko-akušerskog odeljenja. U februaru 2022. godine postavljen je na mesto načelnika Odeljenja, gde ostaje do kraja svog profesionalnog rada.

Pored aktivnog obavljanja poslova specijaliste ginekologije i akušerstva, Kusturić je učestvovao u organizaciji rada i unapređenju novih metoda u svim aktuelnim granama ginekologije i akušerstva, kao i edukovanju i usavršavanju novog kadra, navode iz Bolnice "Sveti Vračevi".

Kolektiv Bolnice "Sveti Vračevi" uputio je iskreno saučešće porodici Kusturić, navodeći da će uvaženi doktor ostati upamćen po profesionalnom, korektnom i strpljivom odnosu prema pacijentima, kolegama i drugim zaposlenim u Bolnici.

Doktor Kusturić biće sahranjen u ponedeljak u 14.00 časova, na gradskom groblju u Pučilama.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!