NAJMUDRIJI SU BLIZANCI I DEVICE: Šta kaže horoskop - Koga opasnosti privlače, a ko ih se kloni?

Astrolog Marina Jungić Milošević

31. 03. 2024. u 17:00

MEĐU od najhrabrijim i najhladnokrvnijim znakovima, mesta u vrhu liste svakako pripadaju Ovnovima, Škorpijama, Jarčevima, ali i Lavovima.

НАЈМУДРИЈИ СУ БЛИЗАНЦИ И ДЕВИЦЕ: Шта каже хороскоп - Кога опасности привлаче, а ко их се клони?

Foto Shutterstock

 Simboli opasnosti i rizika, Pluton i Mars, upravljaju Ovnom i Škorpijom, dok je uticaj ovih planeta u Jarcu izuzetno naglašen. I Lavovi kojima upravlja Sunce, simbol energije i časti, spadaju u red neustrašivih znakova. Odmah uz njih su i ljubitelji opasnosti, Vodolije, kojima upravlja planeta rizika, Uran.

Najmudriji su Blizanci i Device, kojima vlada Merkur, simbol razuma i logike. Mada se Bikovi, Rakovi i Ribe uglavnom klone opasnosti, to ne znači da ne umeju da se s njima izbore na svoj način. Vage i Strelčevi su najveće diplomate, svesno izbegavaju sukobe, ali pre nego što se opredele za nekoga, vole da čuju obe strane.

OVAN - Vama upravlja Mars, planeta akcije i hrabrosti pa ne znate za strah. Za vaš vatreni, temperamentni znak, svaki rizik pravi je izazov, dok vam opasnosti u koje ulećete, čak podižu samopuzdanje. Dan bez izazova za vas je izgubljen dan.

BIK - Mars je oslabljen u vašem znaku pa se svesno klonite rizika i opasnosti. Niste ljubitelj promena i teško im se prilagođavate. Pod uticajem ste Venere, volite da uživate u životnim zadovoljstvima i zato izbegavate stresne situacije.

Foto Shutterstock

BLIZANCI - Mada vas izazovi privlače, isuviše ste inteligentni da svesno srljate u opasnosti. Vašim snalažljivim, vazdušnim znakom upravlja Merkur, planeta logike, pa ćete rizične poduhvate radije prepustiti odvažnijima od vas.

RAK - Umete da se zainatite, ali ne ulećete u opasne situacije, osim kada branite porodicu i domovinu. Mars je slab u vašem znaku i oprez je za vas majka mudrosti. Uvereni ste da će onaj ko izaziva sudbinu, brzo i platiti zbog toga.

LAV - Hrabriji ste od većine znakova, a ozbiljni konkurenti su vam Škorpija, Jarac i Vodolija. Ne treba vas imati za neprijatelja, a treba vam se sklanjati s puta. Nema toga što predstavnici vašeg vatrenog znaka nisu u stanju da odbrane.

DEVICA - Mudri ste i niste ljubitelj opasnosti, jer vašim zemljanim, fleksibilnim znakom upravlja Merkur, simbol inteligencije, razuma i logike. Čak i kada delujete uplašeno, vi zapravo smišljate kako da postupite u opasnoj situaciji.

Foto Pixabay free images

VAGA - Hrabrost je za vas pitanje časti, ali i u trenucima opasnosti tražite diplomatsko rešenje. Dobar ste pregovarač u kriznim situacijama, jer je Saturn, planeta istrajnosti i upornosti, egzaltiran u vašem znaku. Smatrate da je pametnije izbeći nepotreban rizik, nego izložiti mu se.

ŠKORPIJA - Opasnosti su kao stvorene kako bi se neustrašivi predstavnici vašeg fiksnog, vodenog znaka s njima hvatale u koštac. Vašim znakom upravljaju Pluton i Mars, planete moći, i hrabrosti, pa jednostavno obožavate izazove i rizike.

STRELAC - Ponekad previše rizikujete stavljajući sve na kocku, jer ste navikli na zaštitu vašeg vladaoca Jupitera, planete srećnih okolnosti. Vaš avanturistički znak pokazuje veliku hrabrost u kriznim situacijama, kada se mnogi povlače.

JARAC - Vama upravljaju Saturn i Uran, zbog čega nema te opasnosti sa kojom se nećete suočiti. Smatrate da svako treba sam da se izbori sa opasnim situacijama. Pomoć ne tražite ni od koga, a ako je neko od vas zatraži, uvek ćete pomoći.

Foto Pixabay free images

VODOLIJA - Vaš ležeran odnos prema opasnostima i rizicima, nije toliko neobičan kada se zna da vama upravljaju Uran i Saturn, planete revolucija i hladnokrvnosti. Zato na opasne situacije često gledate kao na još jedan novi izazov.

RIBE - Pripadnicima vašeg senzualnog znaka upravljaju Neptun i Jupiter, zbog čega se radije oslanjate na intuiciju i srećne okolnosti. Opasne situacije vas privlače, ali samo na filmu i u mašti. Međutim, ne plaši vas da rizikujete u igrama na sreću.

BONUS VIDEO - SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar