DECA GLUMCI ODUŠEVILI PUBLIKU: Predstava "Čarobni svet Harija Potera" odigrana u Pozorištu na Terazijama! (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2024. u 15:54

PREDSTAVA "Čarobni svet Harija Potera" odigrana je prošle nedelje pred prepunom salom Pozorišta na Terazijama.

ДЕЦА ГЛУМЦИ ОДУШЕВИЛИ ПУБЛИКУ: Представа Чаробни свет Харија Потера одиграна у Позоришту на Теразијама! (ФОТО)

Foto: Baletski studio Art centar

Rediteljka i koregrafkinja predstave, Ivana Ilić, kaže da su pripreme za predstavu bile ozbiljne i dugotrajne.

- Spremali smo je nekoliko meseci. Bilo je zanimljivo jer su uloge igrala deca od pet do 17 godina. Ceo koncept predstave je moje viđenje Harija Potera čije filmove i knjige obožavaju milioni dece širom sveta. Potrudili smo se da predstavu razume i publika koja nikada njije pogledala film ili pročitala neku knjigu o čuvenom čarobnjaku. Muzika koju smo koristili u predstavi bila je veoma zanimljiva, od klasičnih dela do popularnih prepoznatljivih melodija. To se sve odlično uklopilo sa likovima Hermione, Harija, Voldemora... - priča ivana za Informer i dodaje da su reakcije publike bile fantastične:

- Dobili smo sjajne komentare na račun svih glumaca, a publici su posebno bili interesantni kostimi. Predstava je trajala sat i dvadeset minuta, ali su svi rekli da im je vreme proletelo. Roditelji dece bili su oduševljeni, a ostatak publike nije mogao da veruje da su deca tako dobro odlgumila. Presrećni smo zbog fantastičnih reakcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)