ČAS ISTORIJE U MILOŠEVOM KONAKU: Održana prva tura namenjena stranim turistima

A. Z. K.

26. 04. 2024. u 12:11

U MILOŠEVOM konaku održana je prva "Kratka tura kroz srpsku istoriju" na engleskom, a turisti su bili u prilici da se upoznaju sa našom istorijom.

ЧАС ИСТОРИЈЕ У МИЛОШЕВОМ КОНАКУ: Одржана прва тура намењена страним туристима

TOB

Vođenje je osmišljeno za strance koji žele da saznaju kako je stvorena moderna srpska država.

Kako su saopštili u Turističkoj organizaciji Beograda, ova tura biće organizovana svakog četvrtka u Miloševom konaku, a cena karte je 1.200 dinara.

- Pošto najveći broj stranih turista u Beograd dolazi iz Turske, na prvoj turi bilo ih je u najvećem broju. Nisu mogli da sklone osmeh sa lica kada su videli uniformu turskog vojnika nezima, minderluk u kojem je Miloš sedeo - saopštili su u TOB.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo