PRAZNIK FUDBALA U KRUŠEVCU: Zvezdino zagrevanje za napad na "duplu krunu"

O. M.

16. 05. 2024. u 10:21

FUDBALERI Crvene zvezde će gostovati Napretku u okviru 36. kola Superlige Srbije. Utakmica se igra na stadionu pod Bagdalom od 19 časova

ПРАЗНИК ФУДБАЛА У КРУШЕВЦУ: Звездино загревање за напад на дуплу круну

FOTO: FK Crvena zvezda/ N. Mitić

Iako utakica nema takmičarski značaj, očekuje se zanimljiv duel i lepa atmosfera kao i uvek kada Zvezda gostuje u Kruševcu.

"Crveno-beli" su nastavili sa odličnim nastupima u prolećnom delu sezone, ostvarivši pobedu nad Radničkim iz Kragujevca rezultatom 3:2. Ove godine, tim Vladana Milojevića ne zna za poraz, a uključujući i prijateljske utakmice, serija bez poraza iznosi 24 meča sa osvojenim bodovima.

Napredak je poslednju pobedu zabeležio 4. aprila protiv Javora, a od tada ima pet poraza i dva nerešena rezultata. U plej-ofu imaju samo jedan bod, osvojen protiv Partizana. U poslednjem kolu doživeli su težak poraz od Vojvodine, bilo je 5:0 za "staru damu".

Ove sezone crveno-beli su ostvarili trijumfe u oba odigrana susreta. Na prvoj utakmici u okviru drugog kola Crvena zvezda je slavila sa 4:0 golovima Krasoa (dva), Bukarija i Mijailovića. U drugom meču je ekipa Vladana Milojevića slavila u Kruševcu pogotkom Olanjinke.

NAŠ TIP: I1+&II1+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)