TIP IZ KOMŠILUKA: Dinamo mora slaviti kako bi održao korak za Rijekom pred veliki derbi iduće nedelje

V.M.

27. 04. 2024. u 10:50

BRANILAC titule će u okviru 32. kola hrvatskog prvenstva gostovati Varaždinu koji završnicu sezone dočekuje mirno na sredni tabele (17:00).

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Динамо мора славити како би одржао корак за Ријеком пред велики дерби идуће недеље

Foto Profimedia

Nakon nešto slabijih igara u većem delu sezone, Dinamo je uhvatio zalet u pravo vreme. Nanizao je sedam ligaških pobeda i u potpunosti se vratio u borbu za titulu.

Evidentno je da će se ona voditi između dva tima jer je Hajduk ispao iz nje, a glavnu reč će uz ''modre'' voditi Rijeka koja ovo kolo dočekuje prva na tabeli sa dva boda prednosti u odnsosu na Zagrepčane.

Ono što je posebno zanimljivo je to da je Dinamo osvojio titulu 15 puta u poslednjih 16 sezona, a jedina ekipa koja je uspela da prekine taj niz je upravo Rijeka kojoj je to pošlo za rukom 2017. godine.

Svakako je da će se ključni meč odigrati sledeće nedelje u kojem ''modri'' idu na noge aktuelnom lideru, ali danas moraju slaviti kako bi taj meč imao značaj i ne smeju dozovili sebi da ''kiksnu'' i tako omoguće Sopićevoj četi da im se odmakne na +4 pred tu utakmicu.

Sa druge strane, Varaždin nema neki preterani motiv u završnici sezone jer je dočekuje mirno na sredini tabele. Ne može da se bori za Evropu, a nije ni u opasnosti od ispadanja, tako da će igrati za ponos u poslednjih nekoliko kola.

To se i vidi po njegovima nastupima za vreme marta i na četiri odigrana meča ostvario je po dve pobede uz isto toliko poraza, a treba istaći da im je jedan od njih naneo upravo Dinamo (2:1).

Verujemo da će ''modri'' to ponovo učiniti i tako izvršiti pritisak na Rijeku koja sutra igra neugodan meč sa Lokomotivom.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)