SVE OVO SAM DOŽIVELA JAKO EMOTIVNO: Teodora DŽehverović izdala album na rođendan svog oca (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

15. 05. 2024. u 21:22 >> 21:28

MUZIČKA ZVEZDA Teodora Džehverović odlučila je da svojoj publici pokloni još jedan album "Žena bez adrese" na kom je naporno radila poslednjih godinu dana.

СВЕ ОВО САМ ДОЖИВЕЛА ЈАКО ЕМОТИВНО: Теодора Џехверовић издала албум на рођендан свог оца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto D. Cakić

Teodora se na promociji svog drugog studijskog albuma pojavila u dugoj haljini sa cirkonima, gde je zablistala na crvenom tepihu koji je bio postavljen ispred nje, a sada ima i crnu boju kose, kao i specifičnu frizuru.

Album nosi naziv „Žena bez adrese“ i na njemu se nalazi jedanaest pesama.

- Ovaj album je puna čaša mojih suza koje nikada niste videli. Moje lutanje i loši izbori, moje lekcije. Moje traganje sebe same. Žena bez adrese je sve dala da pronađe svoj mir, dom i ponovnu ljubav prema životu i sebi. I uspela je. Ovaj album je dokaz. Igrom slučaja pogodilo se tako da je danas, kada je izašao album i rođendan mom tati.

Ali osim singlova, na ovom albumu će se naći i dueti sa njenim kolegama, koji takođe obaraju sve rekorde na trending listama širom Evrope, a to su Rasta, Devito i Albino. Njihove energije su se jednostavno poklopile i možemo reći da su napravili pravu magiju kada je muzika u pitanju.

Na promociju su i mnogobrojne Teodorine kako bi je podržali, a to su Devito i predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Teja Dora i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)