Duge peščane plaže, uz more satkano od najrazličitijih zelenih i plavih nijansi, sa pokojim sprudom koji doprinosi šarenilu pejzaža, parkovi pokraj obale koji će vam pružiti predah u hladu, zelenilo brda sa maslinjacima. Ovakav prizor će vas dočekati u Marmarisu, ljupkom letovalištu Turske, a među svim njegovim lepotama nalazi se jedan poseban hotel, koji se izdvaja po odličnoj usluzi - Elegance Hotel 5*. Na samo 3 kilometara od centra Marmarisa, pronaći ćete svoju oazu mira i napunićete baterije, nakon što ste tokom godine naporno radili i zaslužili da se napokon opustite. Uživaćete na toploj peščanoj plaži sa drvenim pontonom, uz vaš omiljeni koktel, plivaćete u savršeno čistom moru, ili ćete se možda upustiti u neke vodene sportove koji su u sklopu ovog hotela. Predahnućete u luksuznim sobama sa pogledom na zelenu baštu, dok do vas dopire osvežavajući miris mora.


Elegance Hotel 5* se u okviru svog besprekornog gostoprimstva može pohvaliti all inclusive uslugom. Sastoji se od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva glavna restorana, a la carte restoran i 5 barova. Pored svih uživanja u hotelu, treba iskusiti nešto što je svojstveno turskoj kulturi, a to je tursko kupatilo, odnosno hamam. Doživećete nešto sasvim novo i osetiti orijentalnu atmosferu u potpunosti. Za opuštanje tu su i sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže i razni tretmani lica i tela. Hotelposeduje dva otvorena bazena, jedan nadomak plaže, i drugi sa barom, koji je izdvojen u zasebnom delu hotela. Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su veliki broj vodenih sportova, bilijar, Playstation soba i razne animacije u toku dana i večeri. Ukoliko sa sobom vodite mališane, neće im biti dosadno, jer svoje vreme mogu provesti u dečijem klubu, bazenu, na igralištu, ili učestvovati u raznim dnevnim animacijama.Veče u Marmarisuje nešto najlepše što ćete doživeti. Staze oivičene palmama, sjaj i muzika, najveća marina u regiji, luksuzne jahte, sve što mami turiste da pohrle u tople sokake grada i prepuste se zabavi. Ulice koje obiluju zlatom, kožom, nakitom i garderobom, kafići za predah posle kupovine. A kada se kafići zatvore, počinje zabava koja traje do kasno u noć, u diskotekama najrazličitije muzike. Marmaris zaista za svakoga nudi nešto zanimljivo.
Nemojte nam samo verovati na reč, već doživite i sami Marmaris, grad za sve. Informišite se na zvaničnom sajtu turističke agencije „1 A Travel“ o svim ponudama za leto, isplanirajte svoj odmor na vreme ili napravite online rezervaciju. Za sve informacije dostupan je kontakt centar agencije – 011/655 78 00.
(PR)