Bodrum je grad boema i umetnika, kosmopolitski centar turske obale. Prepoznatljiva arhitektura, očuvani spomenici prošlosti, velika marina i brojne peščane plaže koje umivaju vode prelepog Egejskog mora, mnoštvo zelenila i gostoprimljivi domaćini, moderni hoteli i hotelski kompleksi, kafei, restorani, diskoteke i galerije, samo su deo šarma ovog nadasve ljupkog letovališta.

Izgrađen na ruševinama antičkog Halikarnasa, od malog ribarskog mesta ovaj grad je sada jedno od najatraktivnijih letovališta Turske.

Poznat i kao Herodotovo mesto rođenja, danas je zaštićena marina u kojoj su usidrene luksuzne jahte, a svi ljubitelji istorije će imati priliku da posete brojne istorijske lokalitete koji svedoče o kulturnom nasleđu ovog mesta.

Bodrum je i grad iznenađenja koji vam pored dobrog odmora nudi i jednako atraktivan šoping na brojim bazarima ali i izuzetno bogat noćni život. Ovde je noć zapravo muzika, za sve generacije i ukuse.

Ukoliko želite da uživate u turskim specijalitetima, prošetate se nadaleko čuvenim bazarom, a ujedno uživate u toplom egejskom moru onda je ovo prava destinacija za vas. Uz ponudu Big Blue turističke agencije i uslugu ljubaznih turskih domaćina doživećete pravi odmor.

Polazak je 26. jula, aranžmani su bazirani na 8 dana / 7 noći:AYAZ AQUA 4*, All inclusive, cena po osobi 519 evra
Nalazi u zalivu Gumbet, na samo 3 km od centra Bodruma. Hotel čini sedam trospratnih blokova u kojima se nalazi 100 standardnih soba i ima sopstvenu peščanu plažu.

JASMIN BEACH 4*, All inclusive, cena po osobi 579 evra
Udaljen je samo 3 km od centra Bodruma do kojeg se brzo stiže lokalnim dolmušima. Neobično raznovrstan sadržaj za hotel te kategorizacije apsolutno ga izdvaja iz ponude i svaki odmor čini kvalitetnijim.

MIO BIACO 4*, All inclusive, cena po osobi 599 evra
Hotel je smešten na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je nagrađena plavom zastavom. Deo hotela nalazi se direktno na plaži, a deo preko puta ulice i povezan je podzemnim prolazom.ARMONIA HOLIDAY VILLAGE 5*
, All inclusive plus, cena po osobi 659 evra
Jedan od hotela sa najlepšom plažom na obalama Bodruma, nagrađenom plavom zastavom Unesco-a. Sagrađen je 1989. godine na površini od 20.000 m², ali je 2016. potpuno renoviran i prilagođen potrebama savremenog putnika.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite info-centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama: Big Blue Facebook, Big Blue Instagram i Big Blue Twitter.

(PR)