Iako je još jedan Sajam turizma za nama, fenomenalni sajamski popusti i dalje traju, te je naša preporuka da isplanirate svoje letovanje što pre i ostvarite veliku uštedu. Izbor hotela je veliki, a da bismo vam olakšali, potrudićemo se da vam dočaramo magiju jednog zaista posebnog hotela u Egiptu.

Na samo dvadesetak kilometara udaljenosti od aerodroma u Hurgadi, na Crvenom moru, poznatom kao „more sedam boja“, nalazi se zaliv Sahl Hasheesh. Naizgled beskrajnih 12,5 kilometara zlatne peščane obale ljubi blago namreškano, prozirno plavo more u ovom zalivu, čije romantično ime prevedeno na naš jezik jeste „zelena dolina“.

U bajkovitu dolinu izuzetne lepote, sa građevinama i ukrasima iz persijskih i arapskih priča, ušuškao se ekskluzivan hotel sa pet zvezdica, Premier Le Reve. Govorimo o jedinstvenom hotelu, namenjenom onima sa istančanim ukusom i jasnim željama po pitanju toga kako njihov zasluženi odmor treba da izgleda. Hotel je, pre svega, namenjen isključivo starijima od 16 godina, te je potpuno posvećen udovoljavanju potreba gostiju kojima je potreban mir, odmor i odmerenost u svakom smislu. Veoma je interesantan parovima svih godina, a prava je poslastica za uživanje u medenom mesecu.

Već sam ulaz hotela Premier Le Reve i njegov svetao i prostran lobi govore sve prethodno navedeno. Ovde nema neželjene buke, samo prijatan žamor ćaskanja zadovoljnih gostiju. Ovde nema trke i žurbe, sve teče kao mirna reka u ritmu valcera. Zvuci akustične, lagane muzike dopiru sa pažljivo skrivenih zvučnika u urednim alejama prepunim brižno odgajanog cveća i palmi. Među njima, samo naizgled raštrkani džinovski obluci bele boje i vesele, ali nenapadne fontane. Popločani putići u hladu palmi vode između bazena kraj kojih su uredno poređane udobne, drvene ležaljke sa tirkizno plavim peškirima.

Iste boje kao što je i more u ovom delu Hurgade. Ukoliko vam, nekim čudom dosadi kupanje u dubokom i plavom, topao pesak i koralni greben, hotel Premier Le Reve se može pohvaliti zavidnim izborom bazena. U onom najvećem, koji se u zimskom periodu greje, možete se zabaviti i razgibati uz entuzijastične animatore. Odmah do, nalazi se nešto manji bazen sa morskom vodom, a pored toga hotel ima i još dva manja bazena, od kojih je jedan u takozvanoj silent zoni, namenjen onima koji zaista žele potpuni mir i tišinu.

Kako bi sve prethodno pomenuto bilo upotpunjeno i drugim uslužnim zadovoljstvima, a pre svega gastronomskim, hotel Premier Le Reve nudi Ultra All Inclusive koncept i nekoliko a la carte restorana različitih svetskih kuhinja. Počevši od glavnog hotelskog restorana Turquoise, preko italijanskog restorana Bella i mediteranskog restorana Mermaid, do orijentalnih restorana indijske, japanske i kineske kuhinje, svuda odiše prijatna, spokojna atmosfera u udobnom i elegantnom ambijentu.

Potrebno je samo da poželite ovakvo iskustvo, a sa turističkom agencijom 1 A Travel ovakve želje su lako ostvarive.

(PR)