IZ Turističke organizacije Budva saopsteno je da je više desetina hiljada ljudi dočekalo Novu, 2019. godinu na na trgu ispred Starog grada u Budvi!

Direktorica Maja Liješević kazala je je da hoteli beleže popunjenost od skoro 90 odsto, a u privatnom smeštaju su uglavnom gosti iz svih zemalja regiona.

- Višemesečni trud se isplatio. Program je koncipiran na pravi način da zadovolji široki auditorijum i različitu starosnu strukturu posetilaca, ali se pri tom, ni u jednom nastupu nije izgubilo na kvalitetu, što i jeste bila namera. Cilj organizovanja ovakvih manifestacija je privući što veći broj posetilaca da tokom zimskih meseci posete Budvu i borave u njoj, na taj način stvarajući i njegujući već prepoznati brend Budve – najbolje novogodišnje destinacije u regionu - kazala je Liješević.

PROČITAJTE JOŠ - DOČEK NOVE GODINE U BUDVI: Aerodrom i Dino „zapalili“ more (FOTO)

Ona je istakla da se istovremeno mora voditi računa o kvalitetu svih segmenata ponude, koji ni u kom slučaju ne sme biti lošiji, već još bolji, kao i o odgovornosti svih koji su domaćini brojnim posetiocima, od kojih je većina emotivno vezana za Budvu.