Nakon čitave godine rutine, ranog ustajanja za posao i školu, obaveza i stresne svakodnevnice, svaka porodica i svaki njen član ponaosob, ima želju da odmori telo i dušu na nekom lepom, toplom mestu, gde je vazduh prepun soli i sunčevih zraka. Ako postoji turistička regija kojoj u potpunosti odgovara ovaj opis, onda je to Antalijska oblast u Turskoj.

Tirkizno plavo more Antalije, plaže u Kemeru opasane četinarskim šumama, ponosni Side sa ostacima antičke kulture, zatim luksuzni, golferski raj u Beleku i moderna, urbana Alanja, na vama je samo da izaberete prema sebi i trenutnim željama. Već iduće godine, možete posetiti sledeće mesto, ali svakako ćete u svakom pronaći nešto što se pamti i greje preko zime. Za upravo ovu regiju opredeljuje se sve više naših ljudi, koji traže hotele za porodičan odmor, ali i koji obiluju brojnim sadržajima. Sjajna stvar je što ukoliko želite potpuni mir, imaćete ga, ali ukoliko želite da vaše letovanje bude sadržajno, zabavno, da u toku njega upoznate kulturu i istoriju svojih ljubaznih domaćina, i to možete.

Od svega, najverovatnije će vas najviše obradovati informacija da mnogi hotelski kompleksi ove regije spadaju u grupu hotela iz ponude turističke agencije „1 A Travel“, nazvane „dvoje dece gratis“, što znači da je u standardnim sobama, uz dvoje odraslih moguć boravak dvoje dece različitog uzrasta, pa čak i do 15 godina, a da je smeštaj u hotelu za njih potpuno besplatan, što je veoma bitna pogodnost pogotovo za višečlane porodice, jer ušteda koju će ostvariti na ovaj način nikako nije zanemarljiva.

IC Hotels Green Palace

Samo neki od hotela pogodnih za idealan porodični odmor, sa opcijom “dvoje dece gratis”, a koje nam preporučuju iz turističke agencije "1 A Travel" su: “Swandor Topkapi Palace” – Antalija , “Kervansaray Kundu” - Antalija, “Grand Ring Hotel” - Kemer i “Lonicera Resort & Spa” – Alanja.


IC Hotels Green Palace

Ponuda koja je maksimalno posvećena najmlađima, a i njihovim roditeljima u smislu velikih ušteda prilikom uplata aranžmana, ide do toga da je u hotelima “IC Hotels Green Palace”, u Antaliji, i hotelu “IC Hotels Santai Family Resort” u Beleku, starosna granica za besplatnu uslugu za dvoje dece podignuta čak do 15 godina.

Pored ove pogodnosti i akcije “dvoje dece gratis”, početak godine je idealan da se ranom uplatom aranžmana obezbede i dodatni popusti koji trenutno iznose i do 40%.

IC Hotels Green Palace

Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom od ovih ili mnogih drugih hotela iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00

IC Hotels Santai Family Resort

(PR)