Ulazimo u sezonu u kojoj ćemo obeležiti tridesetpetogodišnjicu Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Nostalgičnog imena "Vučko", simbola Olimpijade i lepog življenja, a modernog uređenja koje je savršeno uklopljeno u planinski ambijent, Aparthotel "Vučko" nudi potpuni komfor i ugođaj boravka na planini.

"Vučko" apartmani uređeni su ponajvišim standardima, većina ih gleda na ski-staze, a njihova veličina kreće se od 30 m2 pa sve do 70 m2. Za naše poslovne klijente na raspolaganju je nekoliko konferencijskih sala za grupe od 30 do 100 ljudi, a postoji mogućnost i preuređenja hotelskog restorana u konferencijski prostor za 300 osoba.

Aparthotel "Vučko" nudi organizaciju svih vrsta seminara, konferencija, prezentacija, mini sajmova, poslovnih sastanaka i "tim bildinga".

Takođe, u našem restoranu možete organizovati proslave (svadbe,svečane večere, itd.) te doživeti spoj opuštajuće planinske atmosfere, divnog ugostiteljskog ambijenta i izvrsnih specijaliteta. Za prave hedoniste i ljubitelje vrhunskog vina nema boljeg mesta na Jahorini od vinoteke našeg hotela.


Naš "Tea room", je prostor koji krasi hotel na jedan poseban način i nudi sinergiju otmenosti, glamura i prirode koja se nalazi oko vas, a na samom ulazu u Aparthotel "Vučko" nalazi se naš "Paradiso" bar, mesto za opuštanje uz omiljeno piće i po koji zalogaj u kome su tokom večeri najbolje žurke na Jahorini.

Dok je lepo vreme, možete uživati sa prelepim pogledom na šumu na našoj sunčanoj terasi. "Vučko" se posebno ponosi svojom "Welness&spa" Oazom koja se prostire na 700 m2.


Osim opuštanja, nudimo i malo akcije u našem fitnes studiju. Uz to, Ski-škola "Vučko" ima dugu tradiciju i već niz godina važi za najbolju školu skijanja na prostorima BiH.

Uz sve ovo, hotel nudi spotske terene kada vreme to dozvoljava, otvoreno igralište za decu, te brigu o deci i usluge čuvanja dece unutar hotela, podzemnu hotelsku garažu i ski-rental.


I još nešto, vaši ljubimci su dobrodošli!

(PR)