Praznici su idealna prilika da uživate u svim čarolijama koji nosi jedan grad. Zato je pravi trenutak da rezervišite svoje putovanje i dočekate Novu 2019. godinu u nekoj od evropskih metropola.


U agenciji “Viva travel” spremili su SPECIJALNE PONUDE za autobuske i avionske aranžmane.


Najatraktivnija ponuda je Doček Nove godine u Parizu po Last minute ceni od 449 evra sa polaskom 28. decembra i to avionom. Smeštaj je u hotelu 3* iz poznatog svetskog lanca Best Western koji je odličnopovezan sa centrom grada. Uz pratnju stručnog vodiča koji vam je na raspolaganju tokom celog boravka, upoznaćete grad i potpuno opušteno uživati u njemu.

Grad svetlosti”, poznat i kao najromantičniji grad, oduševljava na milione posetilaca tokom cele godine. Uživajte krstareći Senom ispijajući šampanjac sa vama dragim osoba. Prošetajte najstarijim delovima Pariza gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije i boemska ležarnost brojnih umetnika, obilazite muzeje i napravite najbolje fotografije sa vrha Ajfelovog tornja. Luvr i Versaj su simboli grada koje treba obavezno posetiti. Ono što čuva Luvr, najpoznatiji muzej na svetu, izazvaće u vama osećaj blagoslovenog posmatrača koji ima priliku da prošeta kroz istoriju umetnosti.Veliki broj srpskih turista je bar jednom Novu godinu dočekao u Beču, Veneciji, Rimu ili Atini, a neretko su se i vraćali kako bi ponovili to nezaboravno iskustvo. Ako se odlučite za Rim, imate mogućnost da birate čak tri termina avionom – 28, 29. i 30. decembar po ceni od 329 evra. Dok je autobuski aranžman zakazan za 29.12. po ceni od 139 evra. Za Veneciju postoji paket na 2 i 3 noći, a cene su više nego pristupačne, obzirom da ćete novu godinu dočekati u zaista jedinstvenom gradu.Amsterdam(9 dana / 27.12. – od 299 evra) je muzej na otvorenom! Jedan je od retkih gradove Evrope u kome ćete se najmanje osećati kao stranac. Ne propustite tzv. malu i veliku holandsku turu kao i krstarenje čuvenim kanalima Amsterdama.


Ako biste birali Moskvu, onda neka to bude baš u vreme kada je ona kao iz bajke. Agencija “Viva travel” u svojoj ponudi ima Moskvu u kombinaciji sa Sankt PeterburgomPolazak je 27.12. po ceni od 559 evra.


Sa svim aktuelnim ponudama možete se detaljnije upoznati na zvaničnoj internet stranici agencije „Viva travel“ – www.vivatravel.rs kao i na društvenim mrežama:

Viva travel Facebook i Viva travel Instagram


(PR)