Turisti iz Srbije koji su danas stigli u popularno špansko letovalište Ljoret de Mar nisu mogli da uđu u hotel za koji su platili aranžman jer turistička agencija navodno nije uplatila novac za njihov smeštaj.


- Ovde su tri autobusa puna turista iz Srbije. Niko ne može da uđe u sobu, a u hotelu nam kažu da agencija nije uplatila novac za nas i dok se to ne reši oni neće da nas puste da uđemo. Jedino što nam je preostalo kao opcija jeste da vodiči, koji su ovde sa nama, a koji su uzeli novac za fakultativne izlete, taj iznos uplate hotelu i plate nam smeštaj makar do ponedeljka. A šta će biti dalje, niko ne zna - napisao je iznervirani putnik, prenosi portal Telegraf.


Pročitajte još: Prevareni putnici agencije "S.A.B. Travel" neće dobiti novac pre jeseni


On je dodao da je letovanje uplatio u turističkoj agenciji "Milenium".


Pozvali smo navedenu agenciju da proverimo da li je u pitanju još jedan u nizu skandala koje su ovog leta napravile turističke agencije, ali su nam objasnili da je došlo do manjeg problema koji upravo, dok mi pričamo sa njima, rešavaju.


- Jeste bio je problem, ali evo već u ovom momentu su putnici iz dva autobusa smešteni u hotel, a za 15 minuta će i turisti iz trećeg autobusa biti u svojim sobama. Bio je problem sa uplatom depozita, ali smo to rešili i nema zaista nikakvih problema - rekli su za Telegraf u agenciji Milenium.


Izvor: telegraf.rs