HOTEL Adam & Eve 5* u Beleku je po mnogo čemu drugačiji od drugih hotela u okruženju, ali i čitavoj Antalijskoj oblasti. Kako spoljnim, tako i unutrašnjim dizajnom, ovaj hotel se izdvaja u odnosu na druge, do te mere da, kada jednom provedete odmor u njemu, nikada ga više nećete pomešati sa nekim drugim hotelom u Beleku, ili na obali Turske. Pre svega, hotel je namenjen samo osobama starijim od 16 godina. To ga čini idealnim za mlade, bračne parove koji žele medeni mesec u modernom, mladalačkom okruženju, ali sa uslugom koja je u svakom smislu vrhunska. Intresantan je i parovima koji nisu još „stali na ludi kamen“ kao i za letovanje sa prijateljima.

U Adam & Eve 5* hotelu, usluga se zasniva na Ultra All Inclusive konceptu. Osim redovnih obroka u glavnom restoranu, brojnih snek barova i kafića, gostima su na raspolaganju i čak sedam a la carte restorana, od kojih je jedan posebno poznat po večeri u potpunom mraku (restoran Blind). Baš kao i ovo što ste upravo pročitali, sve je u hotelu interesantno na neki drugačiji način.

Umesto fasade, hotel je čitav prekriven zelenom, veštačkom travom. Kada se na Belek spusti noć, prozori na hotelu obasjani su raznobojnom svetlošću, a tada počinju i noćni program i animacija sa poznatim imenima DJ muzičke scene. Ni preko dana ne manjka zabave za mlade i one koji se tako osećaju. Pet otvorenih bazena, ogroman velnes & spa centar, bogat sadržajima, i na kraju, ali nikako ne najmanje važno, 300 m duga peščana plaža sa dokom. Da li je dovoljno samo sedam dana za ovoliko zabave?

S druge strane, ako ni to nije dovoljno vašem avanturističkom duhu, hotel je na samo jedan kilometar udaljenosti od centra Beleka, pa odmor možete iskoristiti i da se upoznate sa malim gradskim jezgrom, prošetate, obezbedite suvenire za drage prijatelje i dodatne uspomene sa letovanja.

Iz istog lanca Royal, iz koga je i hotel Adam & Eve, ali u susednoj Antaliji i Sideu su još dva Royal hotela po više nego odličnim cenama u ovoj sezoni. U pitanju su hoteli Royal Wings 5* u Antaliji i Royal Taj Mahal 5* u Sideu. Naizgled potpuno tematski različiti, svi ovi hoteli imaju nešto zajedničko, nešto što je karakteristika svih hotela iz lanca, a to je izvanredna, vrhunska usluga.


Ovi, ali i brojni drugi hoteli na obali Turske, Egipta, Malte i Kipra u ponudi su turističke agencije 1 A Travel, čiji će vam ljubazni zaposleni sa zadovoljstvom pomoći da odaberete i destinaciju i hotel po meri.


(PR)