LANAC diskontnih prodavnica "Lidl", 10. oktobra otvara svoj novi objekat i u Pirotu. Savremena prodavnica nalazi se na levoj obali Nišave, u Ulici Vojvode Mišića.

Pročitajte još: U Pirotu održana manifestacija "Sportski izazov"

Kako saopštavaju iz ove poznate kompanije, osluškujući zahteve potrošača "Lidl" se širi, a Piroćanci će imati priliku da se uvere u koncept pametne trgovine koju omogućava "Lidl" Srbija. Rukovodilac korporativnih komunikacija Martina Petrović, kaže da "Lidl" prodavnice, standardizovane i modernog dizajna pružaju priliku za jedinstveno iskustvo kupovine i uštedu vremena.

Na otvaranju nove prodavnice pojaviće se dečji hor iz Pirota, a štedljive Piroćance čekaju mnogobrojna iznenađenja, atrajktivne cene i akcije koje će trajati. Na policama prodavnice će se naći proizvodi koji se mogu kupiti u identičnim objektima ovog lanca širom sveta, kao i proizvodi domaćih dobavljača.

Uz prehrambene proizvode, posetioci i kupci će moći da nabave jesenju kolekciju odeće, kućne aparate, igračke, alat,kućni dekor, opremu za baštovanstvo i mnoge druge proizvode. Radno vreme prodavnice je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Foto: Promo