U saradnji s Fondacijom Nj.K.V. Princeze Katarine, "Tojota Srbija" donirala je vozilo za prevoz pacijenata na hemoterapiju i hemodijalizu iz Čačka i okoline.

Direktor Opšte bolnice u Čačku, dr Radoslav Milošević, prilikom primopredaje vozila istakao je značaj donacije kojom je rešen veliki problem pacijenata kojima je do sada lečenje bilo veoma otežano zbog nedostatka vozila za transport u toj zdravstvenoj ustanovi.

Princeza Katarina Karađorđević zahvalila se na dobroj volji i brzoj reakciji kompanije "Tojota Srbija" i naglasila kako je ova donacija dobar primer kako zajednički napori mogu da imaju veliki uticaj.

- Zahvaljujem gospodinu Lukicću, direktoru kompanije Tojota Srbija, koji je bio voljan da pomogne mojoj Fondaciji, zahvaljujući čemu smo vrlo brzo reagovali i drago mi je što smo mogli da isporučimo ovu dragocenu donaciju koja će se koristiti za prevoz pacijenata iz Čačka i okoline na hemoterapiju i dijalizu do bolnice - rekla je Princeza Katarina prilikom primopredaje vozila Opštoj bolnici u Čačku.

Vozilom marke "tojota verso 2.2 D-CAT" prevoziće se pacijenti Centra za hemodijalizu i Onkološkog dispanzera Opšte bolnice u Čačku.

-Kao društveno odgovorna kompanija čija je globalna inicijativa "Mobilnost za sve", sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv Princeze Katarine Karađorđević za donaciju bolnici u Čačku. Izuzetno cenimo napore Fondacije za pomoć našim građanima i nadamo se da ćemo biti u prilici da pomognemo i u budućnosti istakao je direktor Tojote Srbija, Robert Lukić.