NA aktuelnom Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu koji je počeo u utorak, a trajaće do ponedeljka, 11. marta u "Master hali" Novosadskog sajma, među više od 150 izlagača je i kompanija "Novosti".

Naša izdavačka delatnost predstavljena je sa stotinak naslova, a novosadskoj publici u prva dva dana bila su najzanimljivija nova izdanja naše kuće, koja se, kao i ranije edicije, prodaju po cenama nižim od 25 do 75 odsto.

Najveće interesovanje vlada za knjigu akademika Matije Bećkovića "Sto mojih portreta", "Pečat" akademika Milorada Ekmečića i "Če Gevara" Borislava Lalića.

Veoma su traženi i naslovi "One su promenile Srbiju", autorki Tatjane Loš i Milene Marković, "Srpska crkva u komunizmu i postkomunizmu (1945-2000)" Jovana Janjića u luksuznom izdanju, kao i "Budimo ljudi - život i misli patrijarha Pavla", od istog autora.

PROČITAJTE JOŠ - Novi Sad: U slavu pisane reči 


Na štandu "Novosti" mogu se kupiti i knjige "Slobodan Penezić Krcun - pisma bez kurira" koju su priredili Željko V. Marković i Aleksandar Rajevac, te "Od Montevidea do Moskve", Jovana Sekulića i Vladimira Stankovića.

Poštovaocima zanimljivih štiva biće ponuđena i ranija izdanja "Novosti", takođe po sajamskom popustu, među kojima su "Fajront u Sarajevu" dr Neleta Karajlića, "Serviraj za pobedu" Novaka Đokovića, "Lenka Dunđerski" Pere Zupca, "Memorandum SANU", "Intervju sa Putinom" Olivera Stouna, "Izabrana dela Isidore Sekulić", "Deca oluje - priča o odrastanju za jednu noć" Milomira Kragovića.