TOKOM trajanja Festivala "Egzit" određuje se privremena zabrana saobraćaja za sva motorna vozila u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Istovremeno, određuje se privremeno uvođenje ograničenja brzine do 30 kilometara na sat u delu Preradovićeve ulice, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu, i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana "Lovoturs". Privremeno taksi stajalište biće na Trgu vladike Nikolaja u Petrovaradinu, kod Štrosmajerove ulice.

PROČITAJTE JOŠ - ''Egzit'' zvanično najbolji evropski festival

Menja se i trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način: od Trga vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Kameničkim putem, Kejom skojevaca i Reljkovićevom ulicom, do Preradovićeve ulice i dalje postojećom trasom, osim linije broj 69 koja se od Trga vladike Nikolaja pruža Kameničkim putem do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije i dalje postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 17 časova 12, 13, 14. i 15. jula do 6 časova narednog dana i 16. jula do 11 časova.