SKANDAL: Ovo je dres Hrvatske za EURO 2024! (FOTO)

SKANDAL: Ovo je dres Hrvatske za EURO 2024! (FOTO)

HRVATSKA ima dugačak niz navijačkih ispada na domaćoj, ali i međunarodnoj sceni, kada se radi o promociji ustaštva, ali ono što se sada desilo - mnogi nisu ni sanjali da će da se dogodi na isteku prve četvrtine 21. veka, odnosno skoro 80 godina otkako su ustaše i nacisti poraženi u Drugom svetskom ratu.

18. 03. 2024. u 19:56

SJAJNA JE TO STVAR ZA SRBIJU! Dušan Tadić je jednom stvari oduševljen

"SJAJNA JE TO STVAR ZA SRBIJU!" Dušan Tadić je jednom stvari oduševljen

ODLIČNE odbrane srpskog čuvara mreže Đorđa Petrovića u Engleskoj nisu iznenadile kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića. Uoči današnjeg okupljanja "orlova" za prijateljske susrete sa Rusijom (četvrtak) i Kiprom (25. mart), nekadašnji as Sautemptona je za medije na Ostrvu pričao za "Saut London pres" o kvalitetima 24-godišnjeg golmana Čelsija. Englezi se već uveliko raspituju o svemu što je vezano za "orlove" jer je poznato da igramo sa njima prvi meč na EP u Nemačkoj 16. juna.

18. 03. 2024. u 18:10

SRBIJA NA PRVOM MESTU: Selektor Srbije emotivno o produžetku saradnje sa FSS

SRBIJA NA PRVOM MESTU: Selektor Srbije emotivno o produžetku saradnje sa FSS

SELEKTOR DraganStojković i FSS žele kontinuitet u radu. Potvrdio je to juče i sam Piksi odgovarajući na pitanje o produžetku svog ogovora, a to će se dogoditi ovih dana. - FSS je za mene uvek imao prioritet. Prošle nedelje smo razgovarali i dogovorili. To je to. Želimo kontinuitet u radu i meni je drago zbog toga. Ostalo je čista formalnost. U svim ovim stvarima vezanim za moju budućnost Srbija je uvek bila na prvom mestu i razgovori o mom angažovanju su ostali po strani. Drago mi je što smo našli zajednički jezik, da nastavimo da se borimo i da nastavimo sa dobrim rezultatima - poručio je Stojković.

18. 03. 2024. u 14:33

SISTEM MENJA, ALI ĆUD NE MENJA: Dragan Stojković na svoj način najavio dva prijateljska meča

SISTEM MENJA, ALI ĆUD NE MENJA: Dragan Stojković na svoj način najavio dva prijateljska meča

SPREMA se fudbalski spektakl u Moskvi, a u četvrtak na stadionu "Dinama" u 18 časova po našem vremenu na teren izlaze Rusija i Srbija. Domaćin ovu prijateljsku utakmicu dani a najavljuje na vrlo poseban način i medijski on izlazi iz okvira prijateljskog. Rusi ga najavljuju kao nešto što lepše prija očima i ušima. Oni ovo zovu - bratski meč ! Selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković juče je izašao pred brojne srpske novinare i u Staroj Pazovi najmanje pričao o predstojećoj utakmici, mnogo više o temama koje su domaća fudbalska stvarnost: o produžetku svog ugovora sa FSS, 172. večitom derbiju, promeni sistema igre, problemima sa povređenim, uvređenim, ali i igračima koji su se dugo nećkali pa obuli tuđi dres.

18. 03. 2024. u 14:25

PARTIZAN OVOG PROLEĆA SAČUVAO MREŽU SAMO PROTIV JAVORA U IVANJICI: Odbrana - kuća na promaji

PARTIZAN OVOG PROLEĆA SAČUVAO MREŽU SAMO PROTIV JAVORA U IVANJICI: Odbrana - kuća na promaji

SVE polazi od odbrane, odbranu igra ceo tim, defanzivni blok je ključ uspeha... Ove i slične fudbalske fraze očigledno nisu našle put do prvotimaca Partizana u sezoni koja je do pre samo šest dana obećavala bespoštednu borbu za povratak šampionske titule, a sada posle poraza od Napretka i mršavog boda u Lučanima izborenog tek u finišu utakmice taj poduhvat deluje kao naučna fantastika.

18. 03. 2024. u 13:10

SAD JE SVE JASNO: Piksi ostaje selektor

SAD JE SVE JASNO: Piksi ostaje selektor

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je dogovorio produžetak saradnje sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i dodao da će uskoro i zvanično potpisati ugovor do jula 2026. godine.

18. 03. 2024. u 12:38