MILOŠ Mišo Grbić (1943), sportska legenda Kleka i Zrenjanina, odbojkaški reprezentativac nekadašnje SFRJ (193 zvanična nastupa) i otac odbojkaških asova Vanje i Nikole, umro je u utorak uveče na VMA u Beogradu.
Miloš Grbić bio je aktivni igrač od 1960. do 1982. Branio je boje Slobode iz svog Kleka, koja je 1965. ušla u Prvu ligu ondašnje velike Jugoslavije. Iste godine, Grbić je osvojio bronzanu medalju na Univerzijadi u Budimpešti. Bio je kapiten velikog GIK Banata iz Kleka, koji se 1972. okitio titulom prvaka Jugoslavije. Na čelu sa njim Klečani su iste godine igrali i u Ligi šampiona, a 1974. klub je bio finalista Kupa Jugoslavije.
Sa reprezentacijom SFRJ, kao njen kapiten, Miloš Grbić osvojio je prvu medalju za jugoslosvensku odbojku na Evropskom prvenstvu 1975. u Beogradu. Dva puta je kao kapiten reprezentacije stajao na pobedničkom postolju - na Mediteranskim igrama 1967. u Tunisu i 1975. u Alžiru.
Po završetku igračke karijere Miloš je dugo bio trener najmlađih Klečana, u sali seoske škole gde je bio nastavnik, a potom i direktor. Bio je i prvi trener svojim sinovima Vladimiru i Nikoli, koji su kasnije postali perjanice jugoslovenske i srpske odbojke. Miloš Mišo Grbić, zaslužni sportista Jugoslavije, nosilac je Ordena zasluga za narod sa srebrnim vencem (1975), a od 2007. je vrednovan kao istaknuti i priznati sportista Srbije. Miloš Grbić će biti sahranjen u četvrtak u 15.00 na mesnom groblju u Kleku.