ŠEKI ponovo radi, pazi se. Ili prostije rečeno - uživaj. Da, upravo tako, Dragoslav Šekularac će u narednoj sezoni biti prvi čovek "Belih orlova" iz Toronta, čiji je dres pre tri decenije nosio, a zatim jedno vreme bio i trener.
Šeki će voditi računa o svim selekcijama, asistiraće mu Stevan Mojsilović, bivši trener Obilića i Mogrena, a zasada su angažovani Saša Viciknez (Obilić) i Mirko Medić (Kopenhagen).
- Nikada nisam lepše i mirnije živeo, ali poziv prijatelja iz Toronta nisam mogao da odbijem - objašnjava Šekularac povratak u fudbalske vode. - Ne radi se o novcu, jednostavno, ti ljudi su uvek bili uz mene, nisu me zaboravili i, eto, ja hoću da im tu ljubav i pažnju vratim na ovaj način.
Posle 30 godina, "Beli orlovi" se ponovo takmiče u profesionalnoj ligi Kanade.
Kao nekadaši prvaci Kanade i učesnici Konkakaf kupa, opet smo jedini srpski tim u emigraciji, koji nastupa u profesionalnoj ligi neke zemlje. Zato smo želeli, i na sreću uspeli, da angažujemo Šekularca, koji ima veliko ime i koji će sigurno privuću srpsku omladinu. Osnovaćemo i fudbalsku Akademiju koja će nositi Šekijevo ime - kaže predsednik kluba iz Toronta, Milovan Bakić.
Promociji u Šekijevom kafiću "Druga zvezda", prisustvovali su i Ilija Petković, Dušan Savić, Zoran Filipović, Dragan Okuka, Petar Pešić, Raki Aranđelović, Dule Grujić...